tu sa chysta cely den ze burka a burka a nič z toho... sa strašne hnevam ze nepršalo take teplo normalne.. ale zajtra ked bude prsat ma jebne mi nemoze prekazit plan musim ist na kupko
Aj tu je ppc burka A mam aj kratke video z mobilu popis videa: tma tma tma nahly zableske obloha tmavomodra a pred objektivom sa objavia vrcholky stromov tma tma tma zas zablesk tma tma... zaber na dom vidno len svetla v izbe a trosicku komin... zablesk vidno cely barak a zas len svetla v izbe a inak tma...
Vyhral som?
Tenpatic: ppc co sa stazujes? Teplo 28 a ako schladenie sneh... mas nieco proti?
PS: nejake burocky
California (fotky)
New York (video)
(typicky new york vsade vysvienete, kopa aut, v pozadi pocut sireny... milujem to mest )
Ja som cely cas sedela vonku na terase na gauci a cumela s otvorenymi ustami ... milujem blesky a ked je vonku prijemne teplo a pofukuje prijemny vanok mnaaam ^_^ ja chcem aby bolo tak dobre aj dnes XO
hehe ten linknejde lebo sa menil birdz vsakze ale dnes som bol v meste a komplet som premokol ako krupy padali ked som siel s kamoskou cez most uplne super bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.birdz.sk/webky/fotka.php...
V tej fotke sa jedná konkrétne o predpoved na Piatok
tu sa chysta cely den ze burka a burka a nič z toho... sa strašne hnevam ze nepršalo take teplo normalne.. ale zajtra ked bude prsat ma jebne mi nemoze prekazit plan musim ist na kupko
a mám výhlad na rakúsko no paráda...
-inac napodobne s tym psom,moj mi tu dychci a mam pocit,ze za chvilu odpadne
Vyhral som?
Tenpatic: ppc co sa stazujes? Teplo 28 a ako schladenie sneh... mas nieco proti?
PS: nejake burocky
California (fotky)
New York (video)
som cumela z okna jak vevericka na vrecko s orieskami
ja bych brala keby cele leto prsi a hrmiii a samozrejme by nemali chybat blesky (to by ma zabilo asi keby prsi a nebliska sa..
to uz len zobrat pivo na balkon a kukat na to ..wuu
"super"
To bol u nas riadny hurikan :´(
~_~ muhahahah xD