neviem. lebo tak, u mna bola prva laska najlrv najlepsi kamarat, z toho sa stal "vztah", to som mala trinast a bolo to v case ked ste este v trinastich nerobili nepristojnosti a raz som proste prisla na to, ze je to zbytocne a rozisli sme sa,.. a slo to dost hladko.
ak sa baviem o takej tej ozajstnej prvej laske so vsetkym tak plne suhlasim.teda, zatial. kto vie co pride
@kitty7 áá tak všetko chce čas ale po prvom sklamaní som vravel že nikdy viac nechcem mať vzťah a samozrejme že po čase bol človeku potom chýbajú všetky tie pocity spojené z láskou keď je sám
@relieforsaddist nehovorim, ze ludia po prvej laske zanevru na vztahy uplne. oni si zas niekoho najdu, aj sa zalubia, ale uz nie tak, ako po prvy raz. hocikoho sa opytaj ti povie, ze "uz nie je taky naivny a nesalie tak, ako z prvej lasky"... dovod som uz napisala vyssie... ludia sa lasky boja.
Zisťujem, že som asi maximálne bezcitný človek lebo žiadny rozchod ma nejako extra nebolel, žiadnu z tých dievčat som skutočne neľúbil (čo to vlastne znamená ľúbiť???) a to som mal aj ročný vzťah, proste jediné čo mi chýbalo po rozchode bol človek, bytosť ktorej som sa mohol zveriť a ktorá ma objala v ťažkej chvíli, no tú nahradila zase ďalšia osoba. Prvá láska? Asi som ju ešte nemal.
alebo skor ked sa nad tým zamyslím pripustenie si reality a neschopnosť zmeniť to, ked už človek nemože pred sebou popierať skutočnosť a jeho vízie,plány... sú zničené
3x som zažila rozchod s jedným človekom, o ktorom som si myslela, že bez neho nedokážem žiť a áno, bolelo to, ale s odstupom času som zistila, že to nebola pravá láska.. a už to vo mne nevyvoláva nijaké emócie..
keby som sa rozišla teraz, bolo by to asi horšie, tento vzťah už naozaj nechcem stratiť a pokaziť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ak sa baviem o takej tej ozajstnej prvej laske so vsetkym tak plne suhlasim.teda, zatial. kto vie co pride
mi to pripomenulo
keby som sa rozišla teraz, bolo by to asi horšie, tento vzťah už naozaj nechcem stratiť a pokaziť