Priatelia, prosím vás o pomoc. Budúci týždeň idem prvýkrát na gynekológiu. Kde sa tam budem vyzliekať? Čo si mám obliecť? Na tú "kozu" mám ísť naboso, v ponožkách alebo obutá?
Ďakujem za každú pomoc.
pravdepodobne prides do tej kabinky alebo medzimiestnosti, pred ktorou ti prikazu sa prezut do niecoho co ti tam daju, a tam sa nejako nachystas a potom prejdes k lekarovi
bud si rovno oblec suknu a potom ked sa budes mat prezliect, si daj dole pancuchy a nohavicky, alebo si daj kludne nohavice a do tej sukne sa oblec v tej kabinke. ta sukna nie je nevyhnutna, ale budes sa citim lepsie v nej ako uplne hola dolu
U nás to funguje tak že ideš k sestričke, tá si urobí nejaké svoje veci a povie ti, že sa máš prezuť do šlapiek čo sú tam nachystané.
Potom pokračuješ do strednej miestnosti a tam je kabínka s " jednorázovými sukňami " ktorú si navlečieš a ideš ďalej taká papierová blbosť na jedno použitie... idem potom k doktorke a tá mi dalej povie čo a jak...
ponožky mam furt
jasné, že ťa neodpaní ako už bolo vyššie spomenuté, pôjde to cez ten druhý otvor a joj nestresuj vyzliekať sa budeš v kabinke/za dačim, hoc neviem, aky to ma zmysel, ale ok
Normálne chod oblecena ako chces nemusi byt sukna staci dlhsie tricko a rifle.. ale ak ti nevadi tam behat s holou suskou tak nemusis ani to dlhsie tricko ale normalne oblecenie proste u mojej sa idem vyzliect za taku plentu a kedze si davam dole rifle tak sa aj musim vyzut automaticky a ptm v ponozkach prejdem ku tej hovadine a ona mi povie nech si tam sadnem a dam nohy hore do tych blbosti...
avsak neviem s akym tam ides problemom alebo z akeho dovodu. Ja ked som v 14tich isla ku gynekologovi kvoli nepravidelnej menstruacii a bolestiam tak sa mi vobec nepozeral do vnutra, len ma poslal na ultrazvuk ci sono ci co to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
bud si rovno oblec suknu a potom ked sa budes mat prezliect, si daj dole pancuchy a nohavicky, alebo si daj kludne nohavice a do tej sukne sa oblec v tej kabinke. ta sukna nie je nevyhnutna, ale budes sa citim lepsie v nej ako uplne hola dolu
Potom pokračuješ do strednej miestnosti a tam je kabínka s " jednorázovými sukňami " ktorú si navlečieš a ideš ďalej taká papierová blbosť na jedno použitie... idem potom k doktorke a tá mi dalej povie čo a jak...
ponožky mam furt
a nemáš sa čoho, zdravie je prednejšie ako ostych, a ver tomu že gyndoš nerieši absolútne. pri tom všetkom čo on videl... ver mi, neboj sa
a neviete, či ma bude vyšetrovať aj vo vnútri, keď som ešte panna?
nebude
avsak neviem s akym tam ides problemom alebo z akeho dovodu. Ja ked som v 14tich isla ku gynekologovi kvoli nepravidelnej menstruacii a bolestiam tak sa mi vobec nepozeral do vnutra, len ma poslal na ultrazvuk ci sono ci co to je