Neviiem ci to tak mam len ja (ak hej tak tuto temu teda vymazem) ale rano ked sa zibudim vacsinou zacnem mysliet na nejaku pesnicku ck som pocuvala predosli vecer alebo len tak mi napadne a musim si ju pustit
mne strasi v hlave najcastejsie to, co som pocul ako prve kratko po zobudeni.
niekedy ale aj to co sa mi sniva alebo co pocujem predtym ako idem spat, ci sa mi paci.
asi tristvrtinu ran mi znie nejaky song v hlave alebo si aj pomrmlavam melodiu
ja keď sa zobudím tak mi väčšinou pokračuje v hlave nejaká neexistujúca pesnička ktorú si v sne vymyslel mozog, alebo mi napadne Antissa od e.s. posthumusa, lebo to som dlho počúvaval ako "soundtrack k východu slnka", lebo sa totálne hodí.
@schizofrenik ja keď pozerám ten klip, tak mi je vždy zle, lebo sa viem úplnel vcítiť do nej, tie motáky a neschopnosť postaviť sa a podobne vždy mi až je zle od žalúdku z toho
ta, ktorej mam momentalne obdobie. vzdy mam obdobie nejakej pesnicky, tu pocuvam asi v pomere 70:30 ku vsetkym ostatnym take obdobie trva asi 3-10 dní, niektoré pesnicky sa po case opakuju a niektore uz potom nemozem ani citit. a vela je takych, ktore sa mi najprv nijako extra nepacili, a zrazu mi pride ze je to najdokonalejsia pesnicka na celom svete a o 3-10 dni uz zase tak dokonala nie je, ale namiesto nej nejaka ina
a momentalne je to uz asi stvrty den no scrubs cover od bastille, a musim uznat ze toto obdobie je dost intenzivne, nakolko mi dnes dokolecka v repeat mode hrala od siestej do skoro desiatej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@lenuska175
ja zas na túto:
aj včera aj dnes.
a už asi do konca života ♥
mam pocit, ze som uz prepnuta z prac
púšťam aj ráno v práci
niekedy ale aj to co sa mi sniva alebo co pocujem predtym ako idem spat, ci sa mi paci.
asi tristvrtinu ran mi znie nejaky song v hlave alebo si aj pomrmlavam melodiu
a nie len keď sa zobudím, stále
hm, Edward Khilji nejak o dva mesiace bude mať l. výročie čo zomrel
a momentalne je to uz asi stvrty den no scrubs cover od bastille, a musim uznat ze toto obdobie je dost intenzivne, nakolko mi dnes dokolecka v repeat mode hrala od siestej do skoro desiatej
no a keďže to mi volala mama s tým, že za chvíľu mi švagriná donesie na stráženie synovca, tak som akosi hudbu na mysli nemala
no a prvé som si na mobile potom neskôr pustila
a keby to malo byť tak, že mi v hlave hralo to, čo som si ako posledné púšťala večer predtým, tak by to bolo toto
ale nebolo ...