Pamatam si na nu velmi dobre. Poznala som ju skor ako som isla do prvej triedy, bola a dokonca stale je, babkinou susedkou. Ked sa dozvedela, ze nastupujem do prvej triedy, chcela byt mojou triednou. Juj, velmi zlatucka ucitelka to bola.
jediné co si pametám že to bola blondína, staršia, už ani meno si nepamätám. Neviem, asi som nikdy nemal moc rád učitelov na základke, tak si ich ani moc nepripomínam.
my sme mali dve zároven. jedna nám zakazovala chytat sneh v rukaviciach, lebo že potom budu mokre. druhá nám ho nedovolila chytať bez rukavic, aby sme neprechladli...
My sme mali strašne zlatú triednu ...ale mali sme ju asi len do tretieho ročníka. Spolužiak nevedel ako ju má zavolať, tak ju volal "učka" a na ňu pískal!!!
No ja si na tu moju dobre pametam doteraz ju neznasam ked sme neposluchali tak do nas hadzala topanky co mala obute alebo kriedu co mala po ruke to po nas hodila.
no moja prva ucitelka bola chlap... sme mali ucitela v 1. a 2. rocniku... si pamatam ze na hudobnej si zobral gitaru a sme spievali a sme mali taky strom kde mal kazdy svoje papierove jablcko a za vsetko zle bol jeden cervik jedneho chalana raz nahanal po triede s fixou lebo mu chcel dat cervika na celo... ale iba v dobrom na nho sa da..
no moja bola skvela...dobre si na nu pametam a nedavno som ju aj stretla..lebo je uz na dochodku..neviem cim to je ze vsetci ucititelia co nas ucili odisli do dochodku
Pamatam si ju do teraz. bola dobra ucitelka. Bol som v 1.B. neviem ako sa volala ale mala sive vlasi a aokuliare a este zije mam pocit. a pozna ma stale . A viem, ze mi nikdy nespravila zle. dokonca ked som ja skocil po dakom tak on mal pojeby a nie ja
Bola som 1.C a myslim, ze sa volala Irena Bakošová, ale to som si aj mohla ako decko nejako prikraslit a bola uplne skvela, mali sme ju radi a ked sme dalsi rok mali inu, bolo mi aj smutno chvilku... to bola presne taka ta ucitelka, co to robila podla mna preto, lebo ju to bavilo a mala rada deti...
nooo moja prva ucitelka bola strasna pica.. to viem isto.. a davala mi pohladnice maciek, lebo som necela chodit do skoly a vzdy som rano revala.. (btw macky nenavidim.. ale mala som doma zbierku)
bola to ta ucitelka, ktora nas viedla za ruku do triedy, ked sme boli prvaci a plakali sme, bali sme sa skoly, bola to ta ucitelka...ktora nas naucila kamaratit sa s pismenami aj s nasobilkou.... mala som ju velmi rada...ale na 2. stupni som mala ucitelku aku som nestretla ani na strednej....ta asi uz ne je
1.A a nemala som ju rada veľa úloh nám dávala a furt sme museli opisovať dlhé texty a nám dávala prasiatka (akože 5ky) za každú blbosť napr. že keď sme sa prezliekali na telesnú a dakto si vybral telesnú skôr, ako nakázala, tak prasiatko dostal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tá naša mala strašne veľkú riť, ale obrovskú, a mala asi dva metre, nosila také vtipné okuliare a celá bola taká hybridná
a ešte k tomu, keď niekto povedal niečo zle, tak zrolovala šlabikár a tresla ho ním po hlave
a vždy keď šla niečo kontrolovať, tak sa tak zohla a vystavila všetkým tú svoju PRDELIšTISKO a my sme sa v nej akože fotili haha, no sranda to bola