Nezabudnem na to ako som sa prvýkrát bozkávala s jedným chalanom, velice sa chcel bozkávať ale tak mu páchlo z huby, že dovi dopo páchlo mu rovnako z huby ako mu smrdeli nohy keď si po týždni vyzul konečne tie značkové tenisky velice hral machra ale bol to humusák raz bol dokonca aj v Talente magor
@emzaaak nie som si istá či to vôbec niekde je ale nebolo to nič výnimočné na čo by sa oplatilo pozerať, myslím, že ho ukázali iba v rýchlosti v prestrihu ako mu iba povedali, že nepostupuje, to je celé. Bolo to už dávno, možno 10 rokov, už neviem.
Nie, učila ma to prvá frajerka Nepamätám si, či mi šlo, asi skôr ee, pamätám si ale, že som nevedela ani len začať a zakloniť hlavu a trafiť nejak normálne
@hellium "Bozkávaš sa určite veľmi znalecky a rafinovane, ale hrozí, že berieš na svoju lásku málo ohľadu a ideš na ňu príliš búrlivo. Naša rada: Dávaj pozor, ako tvoja láska reaguje, aby mala z bozkávania príjemné pocity aj ona, inak by sa mohlo stať, že ti dá kopačky."
Mala som z toho stres, že mi to nepôjde, tak ma to šla spolužiačka naučiť sme si to vyskúšali a akosi sa mi to moc nepáčilo a potom som tomu nejakú dobu nevedela prísť na chuť (asi tak 4 roky som sa tomu snažila skôr vyhýbať )....sranda, že teraz to milujem akurát, že teraz sa mi také veci dejú skôr výnimočne a teda mi to dosť chýba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
To je dost negativny vysledok testu. Spokojna?