V 9 ročníku na ZŠ. Tuším v 16r. A doteraz to ľutujem. Holenie na tvári je des. Človeku sa to ani nechce holiť a ono to rastie jak z vody. A teraz v lete ešte rýchlejšie, akokeby to malo vplyv na ročné obdobie..
Ja som sa nielenže nepýtala rodičov, ale celkove o tom s rodičmi nikdy ani neprehodila slovo a doteraz mi to príde zvláštne... hold, máme veľmi rezervovaný vzťah, rozprávame sa len vecne, keď je to treba.
Ale pamätám sa na moje prekvapenie a rozčarovanie, keď kamarátka medzi rečou prehodila, že jej nohy holí mama (mala vtedy asi 13)
to fakt existuje niekto kto sa taketo hovadiny pita rodicov? idem si honit mama vyhrn mi predkozku a oci pomoz aj ty mame, sorry mami uz som hotovy viem ze som mal mierit inde
Prvé honenie
Mal som 14-15 a ofc som sa radil s otcom, bo som sa bál, že si nos ufiknem. Zaujímavé ale je, že žiletku som použil naposledy pred asi 10 rokmi
A neverím, že nejaká baba v 14 už zarastala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nielen na tvari....
pamatam si, ako som sa prvy raz holil trocha nizsie.... tyzden som chodil s nohami do O a preklinal sa za to, ze som to urobil
Ale pamätám sa na moje prekvapenie a rozčarovanie, keď kamarátka medzi rečou prehodila, že jej nohy holí mama (mala vtedy asi 13)
Inak @3
Mal som 14-15 a ofc som sa radil s otcom, bo som sa bál, že si nos ufiknem. Zaujímavé ale je, že žiletku som použil naposledy pred asi 10 rokmi
A neverím, že nejaká baba v 14 už zarastala
@dreams155 a preto sa neholím a mám pokoj