Potrebujem poradit, budem mat novy mobil, a potrebujem vediet, ako treba prvykrat nabit bateriu... viem, ze ked ho dostanem, bude zo skladu nabity na cca 40%, a potom co,.... mam ho normalne vybit a na kolko mechat nabijat?? Diky za pomoc
ja som si vzdy svoj mobil uplne vybila (az sa vypol) a potom aspon 12 hodin nabijala a takto najdlhsie ako to slo,chcela som nejak nakonfigurovat tu baterku
neviem ci je to spravny postup
Pamatovy efekt si mal len u starych NI-MH bateriach.
Terajsie mozes nabijat ako chces a nemalo by im to vadit. Popisalo sa toho uz vela o tychto temach ale nic nepokazis ak ju vybijes pokial ti nezahlasi ze ju mas nabit a potom nabijas len tolko kolko si pyta ziadne 12-hodinovky robit nemusis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
neviem ci je to spravny postup
Terajsie mozes nabijat ako chces a nemalo by im to vadit. Popisalo sa toho uz vela o tychto temach ale nic nepokazis ak ju vybijes pokial ti nezahlasi ze ju mas nabit a potom nabijas len tolko kolko si pyta ziadne 12-hodinovky robit nemusis