slávnostný pochod po meste, konverzácia hodná dámy a genlemana, posed v slušnom podniku alebo treťotriednej krčme No a ešte niekde tam strč skúšku ohňom, keď si z neho prvýkrát urobím prdel a sledujem ako to prijme Vtedy by sa teoreticky mala "slušná" konverzácia zmeniť na pohodovejšiu
najlepšie rande - zobrali sme bike a šli sme jazdiť, ja som si rozbila koleno pri 20-tom pokuse o manual a tak sme sedeli na zastávke, kecali, smiali sa, až bol večer a išli sme na pivo. to bolo také kamarátske "rande", keď sme ešte nevedeli že budeme spolu chodiť.
@smichi mňa sa nedá prekuknúť .. bo ja sa neviem nepretvarovať .. proste som taká , aká som naozaj ... len kým sa zorientujem, mi šibe, ale to mne stále
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Snazim sa zaujat, namotat, urobit dojem...
Tlacim s roznou intenzitou na pilu...
Rad hned viem, ci chce slecna len sex, alebo nie.
Ci hlada nieco viac, alebo sa prisla len najest
Z podniku znova prechadzka a pekne odviest domov aj ked sa mi nepaci, alebo uz nemam zaujem
A ked sa mi velmi paci a premyslam o druhom rande nejdem ku nej, ale ak nie, tak sa snazim o tu suloz no
Odvtedy cez net holky neriešim