Ahojky Takze chystam sa na stvorite rande.Moja kamoska a jej novy objav,moj novy objav (18) a ja (14).Bojim sa,ze sa budem hanbit,ako to mam prekonat?Mate nejake vhodne rady,ako sa chovat,pripravit a tak?Viem,ze mam byt sama sebou,ale mam obavy,ze sa s
ked nemas co povedat, tak sa pytaj. On bude rad, ze ta zaujima o nom vsetko. a nezabudni obdivne pokyvovat hlavou! a na vety typu : To fakt? Júúúj, to je neskutočné! A to ty sám? To by som nedokázala! To som este nepocula. ... atd.
kazde prve rande sa myslim nezaobide bez trapasu. Ja osobne som sice nemal rande ziadne, ale stretka urcite a trapasov tam bolo v celku vela .
byt sam sebou a priat si, aby trapas nebol moc velky. a trapne ticho nemam rad ani ja. ale ak ste ukecany obaja tak by nemal nastat (i ked som ja konkrente ukecany ale sem tam sa mi stalo, ze pri stretnuti bolo aj trapne dlhe ticho )
@3 to hadam nemyslis vazne mne to pripada moc detinske tkae reci. by som si pomyslel, ze to je decko este ale kazdemu sa paci nieco ine
toto nechapem, nikdy som nemala takyto problem, vzdy je o com hovorit, uz len o minulosti s atoho da nakecat, neblazni, to sa nemoze stat ze by st enemali o com hovorit
@3 hahaha to je fakt super rada...hladkat chlapske ego len preto aby nieco hovorila???? asi som strasna feministka ale to by som vzivote neurobila...
Inak strasne otrepana rada ale bud sama sebou. Predsa mas aj kamaratov opacneho pohlavia. rozpravaj sa s nim ako s ostatnymi kamaratmi. A hlavne sa nehraj na neviem ako mudru. Ak bude o niecom hovorit, comu nerozumies alebo o com si v zivote nepocula / pocitace, auta alebo ine blbosti/ tak sa netvar ze presne vies o com melie...Nikto nie je dokonaly a nikto nevie vsetko. Pytaj sa, zistuj, spoznavaj tiez som sa bala ze sa minu temy a zrazu sme nevedeli prestat kecat tak sa usmej a uvolni vela stastia!
mno chlapi su o 2 roky neskorsie vo vyvine. cize ak ma rozum 16 rocnej, tak by to nemal by t problem
a samozrejme, bud sama sebou a ked uz bude to "trapne" ticho, trepni hocijaku hovadinu, aspon sa zasmejete...a tema, kam by ste sa asi nemali dostat su Slecny a Pani Ex
lool ze temy vsak ked si rozumiete tak to pojde samo LEn jednu radu chodte nieco sizahtra biliard ,kalceto alebo take nieco ..lebo ked budete len sediet a pit kofolu alebo co tak vam temy fakt ze dojdu..a pri biliarde je fakt sranda a zabavite sa a bude stale o com kevcat TO mam teda odskusane Thak hovorim z vlastnej skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
byt sam sebou a priat si, aby trapas nebol moc velky. a trapne ticho nemam rad ani ja. ale ak ste ukecany obaja tak by nemal nastat (i ked som ja konkrente ukecany ale sem tam sa mi stalo, ze pri stretnuti bolo aj trapne dlhe ticho )
@3 to hadam nemyslis vazne mne to pripada moc detinske tkae reci. by som si pomyslel, ze to je decko este ale kazdemu sa paci nieco ine
Inak strasne otrepana rada ale bud sama sebou. Predsa mas aj kamaratov opacneho pohlavia. rozpravaj sa s nim ako s ostatnymi kamaratmi. A hlavne sa nehraj na neviem ako mudru. Ak bude o niecom hovorit, comu nerozumies alebo o com si v zivote nepocula / pocitace, auta alebo ine blbosti/ tak sa netvar ze presne vies o com melie...Nikto nie je dokonaly a nikto nevie vsetko. Pytaj sa, zistuj, spoznavaj tiez som sa bala ze sa minu temy a zrazu sme nevedeli prestat kecat tak sa usmej a uvolni vela stastia!
a samozrejme, bud sama sebou a ked uz bude to "trapne" ticho, trepni hocijaku hovadinu, aspon sa zasmejete...a tema, kam by ste sa asi nemali dostat su Slecny a Pani Ex