viem, že podobná téma už tu bola asi velakrát, ale opýtam sa...., píšem si s babou na pokeci..docela sme si sadli. vraj nemá s tým problém zoznámiť sa. som podla nej super, vraj. no ležne keď už som ju zavolal von, už je problém. najskôr prvé stretko padl
však počkaj...keď sa na to bude cítiť, tak pôjde von a keď nie, tak si aspoň môžeš písať s niekým, s kým si rozumieš... a hanblivosť vekom sa nemusí odbúravať, takže nič to, že má 17...
@denix hh...to si taká povrchná? No čo, páčiť sa ti nemusí, ale kamaráti môžete byť aj napriek tomu.
Inak k téme: Hanblivý som aj ja a to mám 23 rokov, takže s vekom to nemá absolútne nič spoločné. Sú skrátka ľudia extrovertní, sú ľudia introvertní. Niektorým je hanblivosť vlastná a iným zasa cudzia
@firestorm a tak som ,zabijem sa za to ,že mi človek musí sadnúť aj vzhľadovo? mm? Samozrejme kamaráti môžeme byť ,no prob. ale tento mladý muž ju chce riešiť inak ako kamarátku (asi)
@denix nechápem prečo si tak povrchná. dôležité je to aký človek je a nie to ako vyzerá. a taktiež mi nejde do hlavy že si jeho fotky pozrieš až potom ako prikývneš
@denix inak v tomto dám zapravdu @flysser -ovi. Má absolútnu pravdu.
Tu sa aspoň preukazuje to, ako je vzhľad, výzor a sex appeal dôležitý..ostatné charakteristiky ako povaha, inteligencia, správanie atď. sú voči výzoru až sekundárne.
@jurro4033 podaj to tak aby z formulácie bolo jasne vidno že to neberieš nijak vážne, navrhni to vo chvíli keď bude v roztopašnej/dobrej nálade, a daj veľmi blízky termín, ktorý si nestihne rozmyslieť, v rozmedzí dvoch-šiestich hodín, vyzerá že je impulzívna, takže toto by teoreticky mohlo vyjsť.
veď sa jej na rovinu spýtaj v čom je problém / či je skutočne len v tej hanblivosti / .. nech ti úprimne povie resp. napíše pravdu a ty jej napíš, že unesieš jej názor / samozrejme keď to tak je /... aký ty máš k tomu postoj a tak ... a netlač na ňu
@dee99 ale dá sa s ňou bojovať veľmi dobre. ale len sedením za PC to žiaľ určite nepôjde
no a k téme raz sa mi niečo podobné stalo, ale neriešil som to. bolo mi jasné, že pre niečo vodí ma za nos už dlhšie a neotravoval som ju, bo sa mi to veľmi nezdalo. dokonca dotyčná sama sa ponúkla, že sa chce stretnúť. nie som ten typ, čo by otravoval, keď nemusí. proste na svete existujú miliardy sympatických žien a raz šťastie len budem musieť mať aj v tomto. možno takto je to lepšie momentálne.
nıe urcıte ju neprekvapuj nıkde, ja nıe som hanblıva ale toto by mı tıez nebolo prıjemne
tak jej to navrhnı este raz, skus ju nejak presvedcıt ze sa nemusı hanbıt teda, dıevcata sa hanbıa vacsınou len ak su velmı skarede/malo sebavedome alebo ak je dotycny model, po ktorom ıde kazda druha a ktory sı teda moze vyberat a to sı myslım ze nıe sı, ajked nıc v zlom.Tak sa s nou este skus trochu zblızıt a mozno casom zmenı nazor. Aj ked ja som zastancom stretnutıa sa co najskor, zblızovanıe sa a take dovernejsıe sa spoznavanıe na ınternete nıe je uplne vhodne. Ale tak uvıdıs
Juro, ja so myslím, že makacik narážal na to, že na tej fotke vyzeraáš ako zmoknutá ovca a nie ako chalan čo sa chce zoznámiť ... ale osobne , čo ta poznám, určite nezdielam jeho názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
bože môj, ja sa hanbím aj keď mám 25, asi že to vekom nebude -.-
no takze mozno sa jej nechce ist..mne sa vacsinou nechce..
alebo mozno nema 17,a mozno ani nema svoje fotky (ak tam nejake ma)..
Aj ja to tak robím ,že niekedy sa prekecnem a poviem ,že jasné a následne si pozriem fotoalbumy a až ma zamrazí .
Inak k téme: Hanblivý som aj ja a to mám 23 rokov, takže s vekom to nemá absolútne nič spoločné. Sú skrátka ľudia extrovertní, sú ľudia introvertní. Niektorým je hanblivosť vlastná a iným zasa cudzia
Tu sa aspoň preukazuje to, ako je vzhľad, výzor a sex appeal dôležitý..ostatné charakteristiky ako povaha, inteligencia, správanie atď. sú voči výzoru až sekundárne.
a este k teme..s kamoskou si piseme uz 10 rokov a furt sme sa nestretli a asi len pred mesiacom nas napadlo zeby sme mohli oslavit 10. vyrocie
inak haNba, haNbiť sa*
no a k téme raz sa mi niečo podobné stalo, ale neriešil som to. bolo mi jasné, že pre niečo vodí ma za nos už dlhšie a neotravoval som ju, bo sa mi to veľmi nezdalo. dokonca dotyčná sama sa ponúkla, že sa chce stretnúť. nie som ten typ, čo by otravoval, keď nemusí. proste na svete existujú miliardy sympatických žien a raz šťastie len budem musieť mať aj v tomto. možno takto je to lepšie momentálne.
tak jej to navrhnı este raz, skus ju nejak presvedcıt ze sa nemusı hanbıt teda, dıevcata sa hanbıa vacsınou len ak su velmı skarede/malo sebavedome alebo ak je dotycny model, po ktorom ıde kazda druha a ktory sı teda moze vyberat a to sı myslım ze nıe sı, ajked nıc v zlom.Tak sa s nou este skus trochu zblızıt a mozno casom zmenı nazor. Aj ked ja som zastancom stretnutıa sa co najskor, zblızovanıe sa a take dovernejsıe sa spoznavanıe na ınternete nıe je uplne vhodne. Ale tak uvıdıs