už sa vám niekedy stalo,že ste si s niekým písali a potom ste sa stretli a ten človek sa vám zdál nebezpečný? ak hej napíšte o tom viac a čo ste v tej chvíli robili.
Stretnúť som sa stretla a veľa krát, ale nebezpečný nikdy...Vždy som o ňom zistila nejaké informácie či už cez kamarátov, ktorý ho poznali alebo tak...ale keby sa mi niečo také stane tak no neviem..
na Pohode a bol "nebezpečne" opitý jak čík "Poď smerom k tomu veľkému bielemu stage-u pri stanovom mestečku." A on si ide opačným smerom Že @dog_food ?
tak stretka z netu som mala 4 zatial, ale vždy som si s dotyčným dlho písala a ked sme sa stretli tak blízko môjho domova alebo niekde medzi luďmi, aby som si boíla istá že sa nič zle nestane..aj ked aj tak sa môže stať, no mne sa naštastie nič take nestalo a dufam ani nestane, všetci boli v pohode a s niektorými som dodnes kamaratka, hoci si viamenej len píšeme
Myslím, že nebezpečný sa mi nejavil nikto... Aspoň si na nikoho takého nespomínam. Ale pamätám, že dvaja či traja chlapci sa mi po prvom stretnutí zdôverili, že sa ma spočiatku veľmi báli, no sú šťastní, že nie som taká nebezpečná, ako si mysleli (bohvie, či sa desili, že po nich skočím alebo čo )
to sa da zistit uz aj podla fotiek, pisania, telefonatov... stretla som sa hadam uz aj ...ani neviem 10 ludi? ziadny nebol uchyl ani nic..aj ked jeden bol vrcholne podozrivy ale to sa mi zdal uz aj pocas pisania takze moj instikt ma nesklamal D nebol to uchyl ani nic len bol smiesny, komicky a obcas som sa zanho hanbila
ja sa niekedy až divím sebe si, s akými na prvý pohľad pochybnými tvormi som ochotná sa stretnúť, keď od nich niečo chcem. to by ma mal už samotný pud sebazáchovy zastaviť.
S nikým nebezpečným som sa nestretla s takými ktorý na to vyzerali, som si radšej stretko ani nedala, pre istotu to som vytušila už z písania a podobne. Keď vám 33 ročný chlap napíše či má u vás šancu po par minutach písania už nie je niečo v poriadku... A keby sa mi niečo také stalo, taaak by som zobrala nohy na plecia a utekalaaaaa čo by mi nohy vládali
@pershing363 na mňa vybehol s takým čímsi čudesným železným.. ako reťaz len také valčekové a vraj kľúč na filter či čo to bolo každopádne mi všetko jedno nebolo.. nakoniec to ale skončilo dobre Inak bolo každé stretnutie fajn.. žiaden nebol násilník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Opýta som sa či len vyzerá nebezpečne alebo je nebezpečný naozaj.
Potom som zdvihol ruky nad hlavu a s plačom utekal kade lahšie aby mi ten velký zlý úchyl z internetu náhodou neubížil
a dúfam, že @semhamforas nezdrhneš ked sa stretneme:/.........filip
Ale popichal som ho xixixi
A k téme, hej takých bolo pri niektorých bol strach na pravom mieste,ale tak no čo už
ti nestačilo, keď som spomenula ten iný traumatizujúci zážitok?!
ale toto nebolo nič extra
ja som vo tom nevinne ! ja som s robkom rozprával o SPARTAKU
@heatrow veď ja ťa z ničoho naobviňujem :p
@nincur ninčuruš, ty by si ešte raz prísť mohla