zoznamil nas jeho najlepsi kamos, ktoreho som chcela povodne takze sme sa dost casto vidali, ale vzdy len tak, ked on isiel s tym kamosom von etc.
a potom sme isli von my a asi po mesiaci sme si povedali ze hm ok chci te.
na birdzi sme sa stretli mi začau piisať...cca mesiac sme si piisali..asi aj menej a pak sme dali rande v Piešťanoch potom sme dali ešte asi 2x stretko v Nitre...a potom som šla k nemu na viikend a bolo
a hej..už keď sme si len piisali pár dnii, tak som vedela, že ho chcem..sadol mi (to som ešte netušila, aké blbosti porobii chujo jeden! )
Cez internet sme sa zoznámili... Po roku sme sa stretli a nejak to začalo.
Páčil sa mi povahovo už dlhšie, ale nemyslela som na to - čo ak by som s ním chodila, keďže je odo mňa tisícpäťsto kilometrov. A ľaľa, funguje nám to.
Týmto ťa zdravím, čau Trapko.
s dvoma tu na birdzi (vdaka bohu, ze uz som z toh ovyrastla) a tretieho na debatnom turnaji. s prvym tusim do mesiaca, s druhym.. tiez do mesiaca a s tretim to bola otazka par dni, tam nebolo o com...
aha, ta dalsia cast otazky. no s prvym nie hned ale velmi rychlo ano... do par dni. s druhymnie, lebo ked sme sa "spoznali" tak someste bola s inym a nehrala som to nijako vazne... a ked som sa potom rozisla s tym prvym tak... mi tak doplo ze bud on alebo sa psychicky zrutim. a s tretim zhruba po par hodinach, prve hodiny mi prisiel ako arogantny debil, a potom som zistila, ze vlastne je arogantny debil, ale je mudry a vlastne sa mi cela jeho osoba paci
v praci... a zacali sme spolu chodit ked nas hlavna majstrova zobrala pod svoje kridla...
a tak sme zacali spolu chodit do prace, z prace, na nakup, na vylety .
tak bolo dobre, ze sme tak chodili bo samemu by sa mi nechcelo...
aha pockat..
stretli sme sa v praci a dali sa dokopy po 2 mesiacoch a to sme boli spilu denne aj 15-17 hodin a neskor vkuse spolu (cize sme spolu spali )
a tak vedeli casom, len nikto z nas si nebo isty
Zoznámila som sa s ním prvý deň v škole - bol môj spolužiak na strednej, chodiť sme spolu začali po dvoch rokoch a nerozmýšlala som o ňom ako o potencionálnom partnerovi od začiatku, pretože som bola zadaná :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a potom sme isli von my a asi po mesiaci sme si povedali ze hm ok chci te.
a hej..už keď sme si len piisali pár dnii, tak som vedela, že ho chcem..sadol mi (to som ešte netušila, aké blbosti porobii chujo jeden! )
Páčil sa mi povahovo už dlhšie, ale nemyslela som na to - čo ak by som s ním chodila, keďže je odo mňa tisícpäťsto kilometrov. A ľaľa, funguje nám to.
Týmto ťa zdravím, čau Trapko.
a tak sme zacali spolu chodit do prace, z prace, na nakup, na vylety .
tak bolo dobre, ze sme tak chodili bo samemu by sa mi nechcelo...
stretli sme sa v praci a dali sa dokopy po 2 mesiacoch a to sme boli spilu denne aj 15-17 hodin a neskor vkuse spolu (cize sme spolu spali )
a tak vedeli casom, len nikto z nas si nebo isty