Ahoj, chcela by som si dať tetovanie na chrbát, lenže sa mi tam zvykne tvoriť akné a tak mám otázku, keďže sa netetuje tam, kde sú znamienka alebo šošovičky, či sa môže tetovať v takejto oblasti? :/
@cherrie1998 zápästie si dobre rozmysli, lebo nie len že to tam riadne bolí, ale môže to raz prekážať v práci..teda podľa druhu práce, samozrejme..tam to môžeš skôr oľutovať , ako niekde vzadu
@mobscene_69 s prácou problém nebude už len zato, že existujú rôzne makeupy na tetovanie alebo dlhé rukávy a mala som v živote už pár učitelov ktorí mali tetovanie a predsa učili deti a ak niekto hodnotí človeka podľa tetovania, že je nejaký grázel alebo rebel, tak u takého pracovať nechcem ale je pravda, že tej bolesti sa bojím
@cherrie1998 to ti neviem povedať pretože tu vôbec nejde o bolesť, ono je to len také škrabkanie a je to celkom príjemné, ja sa na tetovanie vždy teším mne to robí dobre
tak chcela by som oznámiť, že moje prvé tetovanie už prebehlo dala som si ho nakoniec na nohu nad clenok a sice to bolelo, nebolo to nic strasne, zeby sa mi chcelo kricat alebo plakat tak som rada, ze to tak dopadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov