Kedze ja som dnes (neviem, ci mam pred to dat "az" alebo "uz" tak radsej nedavam nic dostala prvu znamku v tomto skolskom roku- jednotka z odpovede z prirodopisu - tak by ma zaujimalo, ci ste aj vy uz dostali nejake znmky a ked hej tak kedy? a z coho
znamku nie, ale mam uz 2 neospravedlnene za stvrtok, triednemu prijebalo, ze sme utiekli (aj ked sme len sedeli v triede) a nam dal, ze sme neboli v skole. co uz
Písali sme dva vstupné testy, ktoré sa nehodnotia.
U placement testu je to v poriadku, v tom som popísala neskutočné chujoviny (na dvojku), ale u dejepisu ma to mrzí..nejakých 94 % bez prípravy a nič z toho :´(
1 z nemčiny, 1 z dejepisu, 1/2 z bioly.. ale tá biola ma štve.. učila som sa a zo všetkých otázok, ktoré tam boli, mi dala ako hlavné učivo práve tú, čo som brala ako príliš ľahkú na to, aby to skúšala... a nenaučila som sa to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
U placement testu je to v poriadku, v tom som popísala neskutočné chujoviny (na dvojku), ale u dejepisu ma to mrzí..nejakých 94 % bez prípravy a nič z toho :´(
a obidve z nemciny a to su zatial vsetky znamky
@28 blee patológia,ešteže som si ju už odžila ale chcela som pitvať žabku a nič z toho nebolo