Caute chcel by som sa opytat ci neviete ako je to v prvom polroku maturitneho rocnika ked mi chcu dat komisionalku za absenciu z dvoch predmetov? : Nebolo by lepsie presvedcit ucitela nech mi da jednoducho petku a opravim to v druhom polroku? Alebo by to
No trotel si v prvom rade ty, keď v maturitnom ročníku nedokážeš poriadne chodiť do školy . Je len na učiteľovi, či ťa pustí k maturite a ak trvá na komisionálkach, tak ich asi budeš musieť robiť. Veď aj tak sa to budeš musieť učiť o 4 mesiace na maturu, tak nevymýšľaj.
ja som v mat. ročníku chýbala skoro mesiac v škole a písali mi spolužiačky že nech prídem do školy lebo ma nepustí k maturám. a to som bola chorá. a v prvom sa to ako tak dalo ... prišla som do školy vysvetlila som jej, že odpovedať pôjdem na dalšiu hodinu keďže som bola skoro mesiac doma, síce ma "sprdla" ale povedala okej, naučila som sa a mala som pokoj. no to bol prvý polrok druhý bol ešte horší keďže maturanti konča myslím že niekedy v apríli a dovtedy treba mať známky uzatvorené to sa každý snažil chodiť čo najviac do školy .
ale zasa jednu spolužiačku pustila k maturám (nemala 5ku) ale povedala jej že keďže to flákala tak jej vôbec nebude pomáhať a tak bolo ...
Mne vyberali slepak bol som skoro tyzden v nemocnici a este asi mesiac potom ma bolel skoro kazdy pohyb bohuzial ucitelia niesu vobec zhovievavy ked som sa s nimi chcel dohodnut len mi povedali ze si mam vybrat bud petka alebo komisionalky
chodim na martinske gymnazium a mi mame dost veci inak ako na ostatnych skolach. Ja tu uz chodim siesty rok, a rok co rok som lutoval viac. Nulove zameranie, tazke pisomky velke ocakavania ucitelov, ale hlavne nulova tolerancia sme pre nich len robota kde pridu oduciaa odidu. Tak ak sa tu najde nejaky gymnazista co by poradil budem rad
.
@13 ty kar poje..any na prijmackach som bol zo 140, stvrty. za to ze ma to po SIESTICH rokoch uz fakt nebavi a co ? by som ti doprial ked si taky mudri. Kde si chodil ty genie ? Priemyslovka? Strojarne ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale zasa jednu spolužiačku pustila k maturám (nemala 5ku) ale povedala jej že keďže to flákala tak jej vôbec nebude pomáhať a tak bolo ...
.