a vlastne.. francuzakoval som sa uz, ked som mal 5 rokov..ona mala 7.. len si to uz nepamatam.. pamatam si ten v 14ich.. ked som sa olizoval s troma babami asi v rozpati 5ich minut o_____O
v 13-stich= prvý chlapec, prvý bozk (nie s ním, s asi 20- ročným pankáčom na chate a 5 minút predtým som sa udrela o okno, čiže som mala mierny otras mozgu , prvé fajčenie, pitie... no, a tak na to leto nezabudnem nikdy
bože ja na ten prvý naozajstný francuzák spomínam s veľkým smiechom .. ach jaj obaja pripití na Silvestra, ležali sme v tme na podlahe! a tam sa to stalo trapas .. bolo to veľmi nepohodlné a chvíľku nechutné...potom sa to už nejak rozbehlo
ja ..noo takto,ak sa neráta na líce,alebo do kútika pier,čo bolo v 16 rokoch od chlapca (ktorého som ľúbila-resp.myslela som si to),tak potom v 17 rokoch taká prvá pusa na pery,a aj taká akože vášnivejšia,ale len perová potom pokus o niečo vášnivejšie,ale radšej sme to nechali tak a potóom francúzsky ,tak neviem presný dátum,ale viem,že to bolo v októbri roku pána 2010 čiže skoro pred rokom hm,v takej chvíľke,žeeee nikdy nezabudnem proste na toto ..vtedy sa mi to zdalo po prvé -unáhlené po ani nie mesiaci vzťahu,a po druhé nechutné trošku ale potom sa to rozbeeehlo ako tu už viacerí píšu ..ale zážitok ako všetko s ním vlastne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Mala som 10,5 ked mi kamarat strčil jazyk do ust
a od vtedy sme s abozkávali stále iný trapas.
Dátum narodenia... 01.03.1993
Tak sa trochu potrápte a kľudne si vypočítajte, aký som bol starý
ja ..noo takto,ak sa neráta na líce,alebo do kútika pier,čo bolo v 16 rokoch od chlapca (ktorého som ľúbila-resp.myslela som si to),tak potom v 17 rokoch taká prvá pusa na pery,a aj taká akože vášnivejšia,ale len perová potom pokus o niečo vášnivejšie,ale radšej sme to nechali tak a potóom francúzsky ,tak neviem presný dátum,ale viem,že to bolo v októbri roku pána 2010 čiže skoro pred rokom hm,v takej chvíľke,žeeee nikdy nezabudnem proste na toto ..vtedy sa mi to zdalo po prvé -unáhlené po ani nie mesiaci vzťahu,a po druhé nechutné trošku ale potom sa to rozbeeehlo ako tu už viacerí píšu ..ale zážitok ako všetko s ním vlastne