to mi pripomina ze dneska sme s kamoskou fest osrali jedneho kamosa ze ona chodi s takym chalanom jednym a vymyslali sme uplne dokonalu historku o tom aku ju prvy raz pobozkal ona nam to secko zhltol aj s navijakom
môj prvý bozk trval pár minút .. zo začiatku sa mi to nepáčilo a dumal som nad tým akú výhovorku si nájsť aby som mohol odísť .. ale potom sa mi to zapáčilo, a potiahol som ešte daľších pár minút
no to si moc nepamatam ja, a dotycna osoba uz vobec boli sme trochu podnapiti a ja asi trosku menej......ale bolo to pekne, ale take neosobne, no co uz
ci pana ja este nikdy triezvy som sa nepolizal furt na disko alebo na inych akciach ked som pod vplivom omamnych alebo psychotropnych latok napr teraz hihi
fuuuu...nie az taka tazka otazka...bolo to njekedy v zime...tusim...2008...nejaky februar, alebo marec...lavicka v parku, troska menej triezvy stav... aaaale najkrajsie na tom vsetkom bolo, ze snezilo.... ...skoda, ze len na toho cloveka nemam najlepsie spomienky...
to bolo s jednym dievcatom ked sme boli na gympli tak som si to vynutil trochu sme boli pripity tak som bol odvaznejsi lenze ona mala frajera tak viacej nedovolila.. haha.. .. neviem asi som mal pusu aj skorej ale uz neviem..
Prvý ako prvý. S tým prvým to bolo nič moc pre mňa teda nič výnimočné. Ako prišlo tak odišlo Ale potom prišiel iný a s ním to bolo nečakané ale o to krajšie, ani srnka netušila že budem pobozkaná. Ten bozk bol krásny a to som ani nevedela že sa viem tak bozkávať Pamätám si presne dátum, aký bol deň v týždni a aj miesto.
Hh ako 13ročna u babči v dedine,ekd som sa vytratila z domu cez balkon s uplne neznamym chalanom,ktory tam bol na chate s kamošmi xD cestou domof... hh ma nečel pustit roztvotril naruč a už to bolo... hh prijemna skusenosť
ja si pamatam celkom presne... bolo to tento rok v marci a bolo to... bolo to... no take neviem ake aj dobre aj o nicom... a bolo to s najlepsou kamoskou
ou prvy bozk? trapaas a natu osobu radšej nespominam hehe ale tie dalšie s inymi osobami boli lepšie hehe=P ... niežeby tych dalšich osob bolo enjako strašne vela aj ked nejako nepametam hehe =P alkohol robi svoje hehe
ti jo prvý bozk omfg tak to bolo vazne super spominam nato do dnes vlastne sa stal v mojej 12 pred mesiacom mozno vam to pride blbe ze az v 12 ale tak co uz to sme sa stretli a ako vzdy som si myslela ze pojdeme nekam von ale vtedy to bolo ine ako sme sa pozdravili hned vtedy mi ju dal aaach super zazitok
Hmmm jasné pamätám sa... A viem, že som sa naň brutálne tešila ...ale zároveň som sa hanbila a trochu bála, že to nebudem vedieť.... Mno, ale tak dopadlo to nejako a bol to príjemný zážitok na ktorý nikdy nezabudnem
No takže moj prvy bosk bol teraz niekedy mam 13 rokou akože každy hovoril že jake to je ale normalne takže teraz nedavno tušim že to bolo na den matiek alebo na den otcov ale vim že ot bolo v nedeelu smiley: a to bolo že sme sli na prechadzku so psamii a mň pomali sme sli sebe a džups
@52 prestne aj ja som bola kaput ked ma objal to bolo v nedleu pondelok som isla do skoly cela osm bola happy to si pametam Uplne som sa tešila stastna som bola
tak nato nezabudnem nikdy trapas najlepsie je ze som bola cely cas opita ale tuto cast si pamatam...a kiez by som si nie myslim ze uz na druhy den som sa k tomu stavala ovela pozitivnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Bankov, apríl 2008 myslím to bol
just kidding, of course
teraz vážne, bol som ešte mladý, možno 9rokov som mal? takže pochopitelne, že sa na detaily nepametám
bolo to zvláštne, hlavne, ak mi blislo hlavou pár vecí...
no to je dlhý príbeh a vy ho vedieť nebudete ( ha ha ha pikoška zo života hoväda )
inak to bolo aj celkom fajn, len tá baba mala väčší nos ako ja... (a nebola to Banášová )
som bola mokrá až za ušami mám taký pocit ... a keď ma objal som sa mu utrela do kapucne ...ježiš do boli komedie
fajn stanovacka