O týždeň začína škola a keďže idem na internát prvý rok, mám už teraz veľké stresy z toho, aký bude prvý deň
Aký bol ten váš prvý deň na internáte ? A čo všetko si mám so sebou vziať na prvý týždeň ?
1. deň bol celkom blbý keďže som nastúpil na internát až po dákych 3 mesiacoch od začatia kedže tam sa už všetci poznali a ja som tam prišiel potom.. nuž ale pozoznamovali sme sa pofajčili čo to a bolo dobre
Normálne 24h uplynie ako včera a každý iný deň. Zem sa otočí okolo svojej osi , teda za predpokladu že nenastane vo vesmíre nejaká nepredvídateľná alebo aj predvídateľná ale kompetentnými úradmi dobre utajená udalosť. Napr. zrážka z druhou planétou , problémy s čiernou dierou a tak.
A určite si tam zober alobal keby náhodou Mimozemšťania začnú skenovať ľudí daj si to na hlavu. Na chvílu to pomôže ale to len za predpokladu že už neobišli túto ochranu nášho mozgu.
Prvý asi týždeň, dva, na úplne prvom internáte, boli dosť depky, bol som sám na izbe a nikoho som nepoznal (ehm, a bál som sa, že ani nespoznám )
No potom sa konečne ubytovali spolubývajúci a začalo to byť mega super, vinobranie, chlastačky, párty, pitie, zoznamovanie, pitie, spoznávanie okolia, pitie...
Ak máš, zober alkohol, veľa alkoholu a ponúkni aj ostatným, to zoznamovanie bude rýchlejšie a zábavnejšie
@sheily Nehraj sa na dobrú a mňa nerob zlého. Píšeš, ako keby sa na internátoch vôbec nepilo. Bohužiaľ, realita je taká, že deti na stredoškolských internátoch pijú.
Ha, tak prvý deň. Prišla som sa ubytovať, stretla pri tom kopec kamošiek. Obhliadla izbu a odišla domov. Nabalila sa ako sa len dalo a došla sa vybaliť na intrák...Bývala 2 týždne sama. Spoznala susedov, kuchynku, vrátnikov, upratovačku.. Normálka. Si zvykneš. A ak sú dobré spolubývajúce, nie je problém.
Na bunke som mal za suseda o ročník staršieho chalana z odboru, navyše veľmi ochotného. Na izbe som mal dvoch doktorandov síce z iného odboru, ale pohoďákov. Takže už hneď o začiatku to vyzeralo, že to bude fajn
@koprdil myslím, že zabaviť sa dá dobre aj bez alkoholu a obzvlášť v mojom veku no a za ďalšie, idem tam predsa kvôli škole a nie kvôli zábave a chlastu ale ako sa hovorí........ 100 ľudí, 100 chutí
aj ja sa chystam, ale na vysokoskolsky a Moj problem je, ze neviem po vychodnarsky taaa im nebudem rozumiet. A ked som naposledy pila s vychodnarmi, tak som si zlomila ruku, takze... eeeehm ale hrozne sa tam tesim, ze vypadnem z bytu, od mojej hroznedomotanejrodinnejsituacie, z bratislavy, spoznam novych ludi, najdem si kamosov, spoznam rovnako sialenych ludi ako som ja, myslim tym spoluziakov.
Ale ked som bola pol roka na stredoskolskok intraku, tak to bola fakt nuda. Vsade okolo mna nerdi anie taki, ktorych realne zaujimaju nove informacie, ale proste biflosi, vecierku som mala o osmej, zhasnut som musela o desiatej, proste stres a panika, nemohla som fajcit a chodit "domov"kedy sa mi zachce a v lubovolnom stave... ale tak, bola som na intraku z uplne ineho dovodu ako obycajne decka byvaju, takze moj negativny pohlad na vec je sposobeny vtedajsou situaciou a dusevnym rozpolozenim... ale bola aj sranda, si pamatam, ako som sa raz strasne opila z burciaku na karloveskych hodoch a so spolubyvajucou sme dp izby dovliekli macku, ktora mi do rana obsrala polku postele, takzr super zazitky.
Prvý deň na intráku bol super. Chcela som byť na izbe s kamoškou ale dali nás inak ale nakoniec tie dve spolubývajúce boli fajn tak sme ani nedávali žiadosť aby nás na izbách vymenili. Na prvý deň som si zobrala len základné veci oblečenie, hygiena a pár vecí navyše do školy no myslím že to bola chyba. Určite by si mala mať aj niečo na "zútulnenie" pretože ja potom som nosievala každú nedeľu plnú tašku a bolievali ma z toho plecia lebo som vždy nanosila veľa vecí čo som o týždeň potrebovala alebo fakt chcela.
Na intraku zazijes to co si zatial este nezazila teda podla toho na akom byvas ale spoznas fajn ludi musis sa prisposobit vecierke co je uplne na hovno a este tie vychadzky dospeli a do osmej katastrofa no a chlast si urcite nikdy neber
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A určite si tam zober alobal keby náhodou Mimozemšťania začnú skenovať ľudí daj si to na hlavu. Na chvílu to pomôže ale to len za predpokladu že už neobišli túto ochranu nášho mozgu.
No potom sa konečne ubytovali spolubývajúci a začalo to byť mega super, vinobranie, chlastačky, párty, pitie, zoznamovanie, pitie, spoznávanie okolia, pitie...
Ak máš, zober alkohol, veľa alkoholu a ponúkni aj ostatným, to zoznamovanie bude rýchlejšie a zábavnejšie
A ničoho sa neboj, bude to fajn
Ale ked som bola pol roka na stredoskolskok intraku, tak to bola fakt nuda. Vsade okolo mna nerdi anie taki, ktorych realne zaujimaju nove informacie, ale proste biflosi, vecierku som mala o osmej, zhasnut som musela o desiatej, proste stres a panika, nemohla som fajcit a chodit "domov"kedy sa mi zachce a v lubovolnom stave... ale tak, bola som na intraku z uplne ineho dovodu ako obycajne decka byvaju, takze moj negativny pohlad na vec je sposobeny vtedajsou situaciou a dusevnym rozpolozenim... ale bola aj sranda, si pamatam, ako som sa raz strasne opila z burciaku na karloveskych hodoch a so spolubyvajucou sme dp izby dovliekli macku, ktora mi do rana obsrala polku postele, takzr super zazitky.