pamätám si prvý deň na 8. ročnom gymku, nešiel so mnou žiadny rodič, bola som tam úplne stratená, zabudla som si pri jedálni nejaký papier a tak som sa dorevala a musela som sa po neho vrátiť.
Bol, lebo som netrafil do tej správnej triedy a so spolužiačkou zo základky sme hľadali ďalej, no a nakoniec, keď sme našli, všetci boli usadení a nám zostala jediná voľná lavica pred katedrou
Je to jednoduché!!!
1. Nepozeraj sa nikomu priamo do oči.
2. Nechodievaj sama po chodbach, keď pojdes do/z triedy tak bez obzerania utekat von/dnu.
3. Nikdy, ale nikdy nechod na WC!
4. Ak to uz nebudeš vedieť vydrzat, a fakt sa ti bude chcieť stat, spomen si na pravidlo číslo 3.
5. Nos si vždy 2 desiate ( ani jedna neni pre teba).
6. Nos si vždy nahradne oblečenie, najlepsie ak ho schovas mimo areál školy.
7. Nikdy nenos žuvačky!
8. Peniaze si do ponoziek alebo spodneho pradla neschovavaj, iba ich to naštve!
9. Nikomu sa neprihovaraj!!!
10. Vždy sa snaž prísť tesne na začiatok vyučovania. Ideálne 5 minút po zvoneni.
11. Ak budeš dochádzať, v autobuse si vždy sadni úplne dopredu!!! A neotacaj sa.
12. Nesnaz sa zastierat strach, lahsie si ta všimnú...
Dodržuj to a s trochou šťastia by si mala dožiť prvý deň bez vážneho zdravotného problému...
Keďže to bolo ani nie pred 3 mesiacmi, tak si to dobre pamätám Takže mal som výhodu, že tam bolo ďalších 5 bývalých spolužiakov zo ZŠ, takže bez problému. Ďaluej tam boli v pohode ludia, takže zoznámenie bez problému. Teraz sme jeden hovadný kolektív, takže musím uznať, že prvý dojem (ktorý bol dobrý) ma nesklamal
8ročný gympeľ,išla som tam s bratom (dvojčaťom) všetci si tam mysleli,že spolu chodíme,čomu nepomohol ani fakt,že sme spolu sedeli. Páčili sa mi moji 2 noví spolužiaci,keď si na to teraz spomeniem,chce sa mi plakať....vyrástli z nich totiž riadni dementi. ale bola to sranda,oktávani nám nadávali,že sme nevychované štence. Teraz,keď som septimanka,chápem to,konečne
pamatam jak tak, pohodica, nejake starsie baby sa tam s nami zoznamovali a ja som spoznala babu co som poznala cez inu babu a ta sa stala na dlho mojou soulmate a potom sa slo tusim do krcmy cize pohodisss
aj ja som tam prišla pred tromi mesiacmi, ale bolo to celkom v pohode až na to že som dosť introvertná takže doteraz neviem mená niektorých spolužiakov
V prvý deň na strednej som si povedal, že je to aj môj posledný deň na tejto škole - "ujetá škola". Následne som sa tam z trucu 2 týždne neukázal kedže mama ma nechcela nechať prestúpiť. Potom už nemala na výber a tak som sa pridal do zabehnutého kolektívu na novej strednej škole.
niektoré indivíduá ma nanútili ísť tam v topánkach, v ktorých neviem ani chodiť, źe sa mi strašne hodia ku šatám takže som tam ledva došla, našla spolužiačku (tá ma zoznámila s ďalšími dvoma), príchod do triedy bol hotový labyrint... ale bola som strašne milo prekvapená, lebo som spoznala pár zlatých ľudí a dostali sme úplne najlepšieho triedneho na svete :3 a stále bol v pohodičke, žartoval a všade nás popozýval... a nevedela som sa dočkať 2. dňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1. Nepozeraj sa nikomu priamo do oči.
2. Nechodievaj sama po chodbach, keď pojdes do/z triedy tak bez obzerania utekat von/dnu.
3. Nikdy, ale nikdy nechod na WC!
4. Ak to uz nebudeš vedieť vydrzat, a fakt sa ti bude chcieť stat, spomen si na pravidlo číslo 3.
5. Nos si vždy 2 desiate ( ani jedna neni pre teba).
6. Nos si vždy nahradne oblečenie, najlepsie ak ho schovas mimo areál školy.
7. Nikdy nenos žuvačky!
8. Peniaze si do ponoziek alebo spodneho pradla neschovavaj, iba ich to naštve!
9. Nikomu sa neprihovaraj!!!
10. Vždy sa snaž prísť tesne na začiatok vyučovania. Ideálne 5 minút po zvoneni.
11. Ak budeš dochádzať, v autobuse si vždy sadni úplne dopredu!!! A neotacaj sa.
12. Nesnaz sa zastierat strach, lahsie si ta všimnú...
Dodržuj to a s trochou šťastia by si mala dožiť prvý deň bez vážneho zdravotného problému...
Neľutujem!