No na začiatku každý čuší možno tí čo sa poznajú od základky alebo tak nejak budú spolu ale najskôr sa zoznámiš s tými čo sedia pred tebou a za tebou to pôjde samé ani nevieš ako
nepamatam si...bolo to pred 6 rokmi ale viem ze som uz par ludi poznala a boli sme decka krpate takze to bolo ine. ale som rada ze sme jedna z mala tried ktora ma dlhodobo uplne super kolektiv
U nás to bolo prvé dva týždne tak, že všetci ticho Nikto sa s nikým nerozprával, nepoznali sme sa ani po mene, nič... Ale potom neskôr sa to dá do poriadku
v 3 rocniku nakonci roka sme sa na vylete poriadne opili a spoznali ... asi to trebalo spravit v 1 ale vtedy sme mali debilneho triedneho ale ako sak normalne stredna je super aspon premna - skvely spoluziaci, skoda ze len spoluziaci a ziadne spoluziacky pretoze chodim na SPSE , DAMN!
presne tak .. horse.. najprv som moju tridu miloval, pomaly dakoval za nu bohu aale cilek vim ze su to vazne sami chuji a same pizdy .. =D ale mam tam zopar ludi aj rad..
prvy den som prisla domov s placom ze s tymi magormi ja do skoly chodit nebudem a po par tyzdnoch az do teraz som nadmieru spokojna a nechapem cim som si zalsuzila tak uzasnu partiu v triede bude to fajn uvidis, aj ja som sa bala, dokonca som zakladala o tom na birdzi aj teme vtedy
par som poznal s polkou triedy som sa zoznamil v prvy polrok a uz vtedy sme boli vseliak porozdelovany. Nakoniec som sa dost oddelil a viac menej aj ked sa neco organizuje idem s inou triedou
moj začiatok na strednej bol v porovnani s inými možno ľahší, pretože som na strednú išiel spolu s mojimi ďalšími desiatimi spolužiakmi zo základnej školy, takže boli sme sebe navzájom oporou, neskutočnou oporou. držali sme sa navzájom, až som bol trochu prekvapený.
fúúha ja som poznala 4 ľudí na strednej v triede..aľe to bolo aj tak na nič..bo sme sa ani nebavili..ale keď sme robili projekty a tak..sme sa postupne zoznámili
my sme sa spoznali hned sami volovia sme tam boli nikdo nemam problem z mralkou a slusnostou tak smesa pookrikovali zehej ty hej ty a uz som poznal setkych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Btw...Ešte ma to len čaká..o rok
@Lilluska228 držím ti palce
Ja si dám zajtra sakra pozor, aby som sa na nikoho nenalepila a aby sa nikto nenalepil na mňa..neznášam ich už v predstihu
prides k nim a zakricis, "caute kurvy" , hned si ich ziskas