Asi som to mala napisat inak Myslim v takom vztahu ktory vas neskutocne opantal a mysleli ste si ze je to navzdy lebo ja napr po roku chodenia som to este priatelovi nepovedala iba ze ho velmi zboznujem
nejde o to kedy to povies, ide o to ci ked to povies to tak naozaj citis.. ak nie tak je to aj tak len klamstvo popripade vymyslel alebo domutenie alebo neviem co .. a naco ti je taky klamny vztah???
Hm.. teraz nemám nikoho ale aj ked som niekoho mala tak sme si to nepovedali.. Asi to nebolo také vážne aby sme si to povedali... Možno si to nechám až pre toho "pravého"...
asi po dvoch mesiacoch doteraz si nato pamatam . liezlo to zo mna ako z chlpatej deky ale bolo to pekne ked sa nato dozadu pozriem snad sa to este zopakuje
ja: prosím ťa nehovor mi to aká je to láska ked po mi 3mesiacoch nebudeš vedeť dojsť na meno!
som bola hrozná jj teraz to už viem ale bola som opantaná hrozne ale ako to prišlo tak to nejak aj vyprchalo tak som som to radšej nepovedal nechcela som niekomu ublížiť dávať zbytočne sľuby nesplniteľné
už to slovné spojenie nepoužívam. naposledy keď mi to chlap povedal, musela som sa smiať... a predtým keď som to povedala niekomu ja, vyšlo z neho asi toľko: ,,Fu no.. vieš.. aj ja ťa mám rád. Nemôžem povedať, že ťa ľúbim, ale mám ťa strašne rád a chcem byť s tebou." .. romantik!
raz hej,pričom to bolo myslené na to jedlo ktoré navaril a potom bol z toho šoknutý, no ťažko sa to vysvetluje, inak tak ako milujem ťa som nikomu nepovedala, ale počula som to.,.... max. som na otázku povedala áno......
pri mojom veku si asi poviete, že či mi nešibe, ale moj priatel mi to povedal, ked sme spolu ešte nechodili...bolo to v ten den, ako sme spolu začali chodiť... a potom sme si to vraveli pri každom objatí...puse.. aj v škole na chodbe...ach..to boli pekné časy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale nikdy to nikto z nas nemyslel vazne takze je to bezpredmetne
(a iba na okraj - prvýkrát je spolu )
a ani tak ľahko nepoviem.... a myslím že ani neučujem
ja: prosím ťa nehovor mi to aká je to láska ked po mi 3mesiacoch nebudeš vedeť dojsť na meno!
som bola hrozná jj teraz to už viem ale bola som opantaná hrozne ale ako to prišlo tak to nejak aj vyprchalo tak som som to radšej nepovedal nechcela som niekomu ublížiť dávať zbytočne sľuby nesplniteľné