moj prvy mobil som dostala ked som bola v 8 triede. tato mi dal svoj stary, bol to Erickson 628, jednoriadkovy, nefarebny. bol super. asi kvoli tomu, aby ma mohli kontrolovat a volat keby nieco. vtedy som bola stastna ze ho mam. teraz je to uz inak a chce
no to bola historia mojich mobilov dufam ze su to vsetky nwm nepametam si uz ci som nemal aj nejaky iny ,, ale viem ze mama mala ten Ericsson co je hore to bolo delo vazil asi 1kg
ja som dostal prvy mobil tusim ze v 3 alebo 4 tirede .
Druhy Nokia 3310 - mal som dve jednu neskor ked som tuto pokazil tu druhu mam este doma
Treti Nokia 3510i - jeden s prvych mobilov co mali displej s viac nez dvomi farbami toto kazdy ked mal jak nove tak to bol ze total pan
Stvrty - Nokia N-Gage
Piaty - LG B2050 - len kratko som pouzival som ho dostal od mami
Siesty - Nokia 6103
Siedmi - Nokia 3110 classic
Osmi - Nokia N95 8GB
Este pred tym prvim som sa so sestrou spolocne hadal o taky stary ericson ktory uz nvm jak sa volal lebo mi ho mama vyhodila a este som tusim kratko mal niaky Siemens. Inak kazdy s tych hore co som napisal mam doma a funguju
prvý mobil bol siemens C60 s farebným displayom asi v 4. triede potom SE K700i to bol zlatý mobilček úžasný a teraz mám SAmsung U600 či čo to je..strašný črep..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aj keď, o čom mám diskutovať?
Displej:
Info: » www.electricstuff.co.uk/ga628.html...
a čo sa týka prvého mobilu.........No Kia 6110......juj, ako sa mi cnie.....
Nokia 3310
Sagem my-x 7
Sony EricssonK700i
Samsung sgh z140 v
Sony Ericsson K550i
no a teraz uz asi rok a pol mam Nokiu 5220 xm
ale chcem teraz uz novy konecne Nokiu 5530 xm
no to bola historia mojich mobilov dufam ze su to vsetky nwm nepametam si uz ci som nemal aj nejaky iny ,, ale viem ze mama mala ten Ericsson co je hore to bolo delo vazil asi 1kg
ja som dostal prvy mobil tusim ze v 3 alebo 4 tirede .
Druhy Nokia 3310 - mal som dve jednu neskor ked som tuto pokazil tu druhu mam este doma
Treti Nokia 3510i - jeden s prvych mobilov co mali displej s viac nez dvomi farbami toto kazdy ked mal jak nove tak to bol ze total pan
Stvrty - Nokia N-Gage
Piaty - LG B2050 - len kratko som pouzival som ho dostal od mami
Siesty - Nokia 6103
Siedmi - Nokia 3110 classic
Osmi - Nokia N95 8GB
Este pred tym prvim som sa so sestrou spolocne hadal o taky stary ericson ktory uz nvm jak sa volal lebo mi ho mama vyhodila a este som tusim kratko mal niaky Siemens. Inak kazdy s tych hore co som napisal mam doma a funguju
v images.jpg
potom nokiu 2626
nokia.jpg
no a teraz mam samsung s5230 star