@sypomka@Drazoal Stavy ste nemali preto, lebo mozog potrebuje určitú dobu kým sa "naladí" na THC. Ako, niektorí mi vraveli, že mali niečo hned, ale tomu neverím - skôr si to nahovorili. Ja som prvé 4 razy nemal nič, lebo som si to dával vo veľkých časových rozmedziach - Dva roky, rok, niekoľko mesiacov. Neskôr už môžu prísť slušné stavy, a milujem ten pocit
tusim som mal 15-16 a najskor pocity lahkosti a potom sa minzacalo zuzivat zorne pole a citil som sa zadubene hrozne ako keby mi rozum vyskocil z hlavy a ootom som nemohol udrzat rovnovahu a vsetko sa hybalo tak trhano z o strany na stranu ako ked preskakuje film na starej kamere, ni nebolo mi vsetko jedno, tusim som si potom sadol a bolo mi do placu ze mi to nikdy neprejde a strasne strach som dostal ze sa na nic neviem sustredit a ze iba posedavam a cumim doblba a proste vraj som minimalne reagoval na podnety a tak...trava ma na mna hrozne ucinky preto ju nefajcim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Absolútne nič... Nuda.
Dezorientovane, nechapavo, trapne a oblbnuto, rozmyslala som co na tom vsetci vidia a dodnes som na to neprisla