Čaute tento rok som začal študovať na strednej. Zatiaľ to v triede vyzerá tak že sa nikto ani nepohne z miesta a každý je ticho... Pýtam sa ľudí, ktorý majú už prvý rok na strednej za sebou. Koľko asi trvalo kým ste si na seba zvykli?
Prvý týždeň bol presne taký istý, ako hovoríš aj u nás Potom sa už pomaly začali tvoriť skupinky a bolo... Daj tomu ešte následujúci týždeň a už to bude v pohode
u nás hneď v prvý deň sme mali spolužiaka, ktorý to tak nejak celé animoval a dal kolovať papier, aby sme napísali náš fb a tel. číslo a tak nejak sme sa všetci spoznali, ako sme sedeli v laviciach tak sa vytvorili prvotné skupinky... ale časom, ako sme sa oťukávali a spoznali, tak sa to dosť zhoršilo
@infinite no na základke boli skupinky takým štýlom že nás museli rozdeliť (dva roky pred koncom zš) kvôli tomu že sa 98% triedy obrátilo proti jednej babe pritom bola v pohode.
Takže zo skupinkami nemám dobré skúsenosti.
@lukas2504 Tak to už je extrém, keď sa to musí aj riešiť... tým skupinkám sa úplne vyhnúť nedá, dôležité je pozerať sa na triedu ako celok... ja som bol v určitom období (a nielen ja) odmietnutý niektorými ľuďmi v triede, ale ja sa ich snažil prijať aj napriek tomu, takže sa to časom zlepšilo (keby som mal podobný postoj ako oni, tak by to nikam neviedlo) ... ale nekomplikujme to zbytočne treba byť sám sebou a život je ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Takže zo skupinkami nemám dobré skúsenosti.