Nepoznáte nejaké pesničky, skupiny hudobné, podobné tomuto?
Neviem presne určiť aký je to štýl, kamoška raz povedala že psycho hudba.
Pozerala som aj iné pesničky a klipy od nich ale nie sú až také psycho ako táto.
prípadne by som mohol ísť do metalu, alebo shock rocku, ale tam to zase ide skôr k prezentácií, než k absolútnej psychopatií... aj keď taký psychadelic metal má k tomu už dosť blízko... ale na Merzbowa sa nechytá asi nič
@dogyno ale psycho hudba bolo pre ňu len prirovnanie, ona skôr hľadá niečo podobné tomu Crush On You, a keď niekto nie je zvyknutý na/nepočúva EDM tak je preňho aj ten Skrillex dosť psycho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale u @makiri by sa isto niečo našlo
@andegor toto je už príliš psycho
Ale vlastne keď nepočúvaš takú hudbu tak aj tá pesnička pre teba môže byť dosť psycho
@3 bohužiaľ sa sklabda nechytá na ten krásny videoklip
@6 Skrillex má teiž velice ďaleko od psycho...
Dámy a páni, užite si Merzbowa:
prípadne by som mohol ísť do metalu, alebo shock rocku, ale tam to zase ide skôr k prezentácií, než k absolútnej psychopatií... aj keď taký psychadelic metal má k tomu už dosť blízko... ale na Merzbowa sa nechytá asi nič
prekvapená? :-S
ale inak asi ti odporúčim len skupinu crystal castle,
asi najbližšia vec k tomuto, ktorú občas počúvam
toto je nic
toto
toto
ale na mńa najviac psycho pôsobí dark ambient... proste to môžem počúvať len v absolútnej duševnej pohode a nie vela, lebo mi začne jebať z toho