Je tu niejaký psychológ prípadne študent psychológie, ktorý sa zaoberá oblasťou psychohygieny ? Prečo je dôležitá, ako ju vykonávať.. nejaké rady a typy. Pripravujem článok a mala by som pár otázok. Za každú reakciu vďaka
dlho som ich odcudzoval začo som si už dal par faciek ale naj vec pre PSYCHOHYGIENU su psychedelika :3 keby o nich napišeš članok tak si to velmi rad kuknem , nezabudni pridat že su nebezpečne lebo jeden človek na lsd skočel z okna
» alis.uniba.sk:8443/search/queryter... skus pozret tunak. alebo na stranke crzp.sk tam si vies zadat klucove slovo a vyhodi ti to bakalarky/diplomovky/dizertacky na tuto temu a su zvacsa verejne (zelene polia)
Dôležitá je preto aby človeka neje*lo hneď v zákrute a vykonávať sa dá napr. tak, že sa dobre zhúliš, opiješ, zasexuješ si, zacvičíš si, niekoho zbiješ, zatancuješ si, zaspievaš si, pustíš si hudbu, dobre sa naješ, dobre si pospíš alebo sa rovno zbalíš a odídeš do pi*e niekde do lesa jesť oriešky spolu s veveričkami a žiť v súlade s prírodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme