Ahojte chystám sa studovať psychológiu, jednu prihlášku si dávam do BA UK, ale ako "poistku" si chcem dať do Trnavy, ktorú z týchto dvoch by ste mi odporučili, resp. kde je jednoduchšie sa dostať? Na TRUNI berú 40 , UCM 75 studentov.
@brox a ked sme uz pri tom... ja by som to chcela tak ze ak by mi nahodu (zase) nevyšla ta socialna a pracovná psychologia, myslís ze by vadilo keby som sla na vseobecnu psychologiu ? a tym padom nebbolo by dosť naročné sa stať takouto cestou personalistkou??
@smile152 Do personalistiky fušuje kadekto, budú len radi, ak sa im zahlási psychológ, resp. teda psychologička Okrem toho predmety, ktoré by sa toho týkali, máš na všeobecnej tiež, môžeš z pracovnej psychológie štátnicovať a po škole (nie úplne bez ťažkostí) si z organizačnej a pracovnej psychológie spraviť atestáciu. Plus existujú aj kvalitné kurzy, kam sa po škole môžeš prihlásiť, a kde naberieš potrebné zručnosti. Nie však zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
..oh,počkaj áno,to bol sarkazmus ..podľa mňa sa dostaneš aj tam aj tam ,veľa šťastia
a na UCM psychológiu si dávam tiež