Chodí niekto na psychologiu do Trnavy? Ak hej ,aké to tam je baví vás to?...je tam ťažké sa dostať? hMM hodte nejaké info..bo by som chcela tam istť..dakujem
Ja som sa pred 2 rokmi hlásila na psychológiu do Trnavy, na Trnavskú (nad UCM radšej ani neuvažuj ) a testy boli celkom zvláštne, blbá biológia a museli sme určovať rôzne situácie, že či sú podľa nás morálne, alebo nemorálne, čo bolo divné Ale ľudia, čo tam študujú si to pochvaľujú Za vyskúšanie nič nedáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
(Ale nemusíš ma počúvať, sršia zo mňa len antipatie k tomu mestu a predstava že tam strávim ešte nejakých 5 rokov ma dosť výrazne desí)
Ja som sa pred 2 rokmi hlásila na psychológiu do Trnavy, na Trnavskú (nad UCM radšej ani neuvažuj ) a testy boli celkom zvláštne, blbá biológia a museli sme určovať rôzne situácie, že či sú podľa nás morálne, alebo nemorálne, čo bolo divné Ale ľudia, čo tam študujú si to pochvaľujú Za vyskúšanie nič nedáš