Viem , ze je tu toho o skole strasne vela ale nevedeli by ste mi odporucit knihu o psychologii ktora by mi pomohla spravit skusky na tento odbor ? hladal som aj na nete ale ked som uz nieco nasiel tak boli slabe hodnotenia od ludi
tak chcel by som na Masarykovu ... je tam a ide tam strasne vela znamych a co som tam bol tak je tam skvela atmosfera , kultura , ludia a celkovo vsetko okolo toho ... brno je skratka uplne univerzitne mesto
@demonicbass hladal som vsade ... aj v kniznici ... aj na nete , na nete som nasiel ale s takym hodnotenim ze nikto neodporucil kupit tie knihy , hladam teda nejake pretoze viem ze na masaryka kamarat robil prijimacky aj zo psychologie ...
@baggy ta čo ja vieem napr.... Psychológia Osobnosti od Calvin S. Hall a Gardner Lindzey? - je to trochu viac tak pre1. a 2. ročník, ale sú tam aj základy taká je modrá ale neviem, je je vhodná na prímačky ...
perfektná knižka je M. Košč - Základy psychológie... Ale ide o to, do akého mesta ideš robiť prijímačky. Všade čerpajú z niečoho iného, radšej sa nechaj inšpirovať povinnou literatúrou. Mne osobne táto konkrétna kniha mimoriadne pomohla v Trnave Len potom prišiel ten hlavný problém - BIOLA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@demonicbass hladal som vsade ... aj v kniznici ... aj na nete , na nete som nasiel ale s takym hodnotenim ze nikto neodporucil kupit tie knihy , hladam teda nejake pretoze viem ze na masaryka kamarat robil prijimacky aj zo psychologie ...
Každý sa snažil nenormálne pripravovať, hľadať a študovať a na skúškach sa nakoniec smiali
A vieš, že hej? Keď sme mali minulý rok celý rok psychológiu, dosť ma to bavilo. Len je to podľa mňa celkom nahouby s uplatnením, takže...