Chcem sa spýtať kde je lepšie ísť študovať psychológiu UkFF v BA alebo Trnavská Univerzita? A ak tam niekto študuje aké sú tam skúšky a aké predmety sa tam vyučujú. Ďakujem
@amelia13 to aj mňa zaráža, prečo všetci chcú ísť na psychológiu... vsetci chcu studovat socialne vedy, ale ked ma prist na lamanie chleba, tak ludia nechaju umret hocikoho na ulici, netrapi ich to, nechaju tam cloveka lezat... ale pri tom sme strasne vsetci socialne zamerani....
@lexinka musis sa pozriet netusim. ale predpokladam ze minimalne z anglictiny budu, a co tam supnu z psychologie uz neviem. ale asi nejaky vseobecne zamerany test na tvoje vedomosti z oboru
@catgirl01 pod do BA, je jedno kam ides, vsade je to rovnako tazke, vsade ucia rovnaki profaci, len mozno do BA je tazsie sa dostat... ale decka z Trnavy sa potom na Mgr. zvyknu tlacit a aj uspesne dostat, takze na tom Trnava nebude asi tak zle... aj sef katedry v BA tam uci
chcem sa opýtať a hlavne poradiť ohľadom VŠ. Chcel by som ísť študovať psychológiu, myslím SI že by bol zo mňa dobrý psychológ ale je tu jeden problém že chodím na OA do Popradu kde nemáme NOSKU a veľa ľudí mi povedalo, že ak chcem ísť na Psycholu potrebujem maturitu z NOSKY...najviac ma zaujíma či sa dá dostať na nejakú Psycholu bez maturity z NOSKY po prípade neviete či by sa náhodou niekde nedalo vybaviť že by ma prijali bez Maturity z NOSKY??? Alebo či je nejaký spôsob ako sa dostať na psycholu bez NOSKY. Nedalo by sa dohodnúť s Dekanom alebo po prípade s niekým iným.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
chcem sa opýtať a hlavne poradiť ohľadom VŠ. Chcel by som ísť študovať psychológiu, myslím SI že by bol zo mňa dobrý psychológ ale je tu jeden problém že chodím na OA do Popradu kde nemáme NOSKU a veľa ľudí mi povedalo, že ak chcem ísť na Psycholu potrebujem maturitu z NOSKY...najviac ma zaujíma či sa dá dostať na nejakú Psycholu bez maturity z NOSKY po prípade neviete či by sa náhodou niekde nedalo vybaviť že by ma prijali bez Maturity z NOSKY??? Alebo či je nejaký spôsob ako sa dostať na psycholu bez NOSKY. Nedalo by sa dohodnúť s Dekanom alebo po prípade s niekým iným.. :/