Ahojte neviete náhodou kde by som našla taky psychologicky test, ktorý ked dáte človeku tak o nom niečo zistite a tak,tam ide o to, že si máte predstaviť kocku ... ( a to potom niečo znamena ta velkost ), povedz mi aka je velka, z akeho je materialu, p
viem presne čo myslíš a robili sme to v škole, ale kde by sa to dalo nájsť, to neviem veru
ale mám taký pocit, že tu o tom bolo jedno fórum, v ktorom to bolo celé napísané, ale to bolo už minulý rok.. tak neviem..
ahoj ak chceš konkreétny test ten na nete nenájdeš, pretože centrum čo tie testy vytvára to stráži ako oko v hlave iba naozaj ak na nejakej anglickej stránke ale na našich stránach nikde
@alysia pozri si stranku psychotest.sk niektore testy su tam bezplatne ale niektore nie ale co sa tyka pravdivosti to ti neviem zarucit. pretoze nam to na fakulte neodporucaju ako nejaku pomocku pri studiu psychologie takze to bude len take kvázi ako sa hvori
@goldfish predstavil som si mnohofarebnú rubikovú kocku v piesku na púšti. kopol som do nej lebo ju neviem zložiť a rozoberať ju alebo preliepať samolepky- na to nemám čas. mám koňa a obaja sme smädný a vidím lagúnu..tam bude voda..
ide búrka ale našťastie mám arafatku..dám koňovi povel (!?)aby si lahol, schovám sa za neho (lebo je väčší a je to kôň) a prehodím šatku cez naše hlavy nech nám piesočná búrka nenafúka piesok do nozdier, očí, úst...nech môžme dýchať a vidieť..
vidím múr..leziem naň,nech vidím čo je tam. kôň ma čaká dole..za múrom je to iné, veď kto by staval na púšti múr len tak..? špekulujem ako sa dostať za múr aj s koňom..koňa tu nenechám..
@mygate podľa mňa si super kamarát
ja som videla trošku väčšiu kocku, šachovnicovú, čiernobielu, ale iba som ju videla, neriešila som ju nejak extra, len sa od nej odrážalo slnko, pretože bola lesklá a to ma trochu iritovalo.... uvidela som koňa a snažila som sa ho k sebe prilákať, nakoniec doklusal ku mne, bol to arab, strakoš, hnedo biely s čiernou a bielou hrivou neosedlaný, ale keďže sú arabi dosť nízky, podarilo sa mi na neho vyšvihnúť a cválať po dunách.... lagúna bola ako more, nedovidela som na koniec...s koňom som docválala až pokiaľ mu nebola voda po prsia, zoskočila som do vody a užívala som si príjemné osvieženie....potom som zbadala múr, neliezla som naň, bol príliš vysoký, iba som videla červenú vlajku z nejakej veže za ním... the end
Tak v prvom rade som si pri predstave, že som na púšti predstavil, že taký debil, aby som išiel sám na púšť by som nikdy byť nemohol takže sa to v skutočnosti nedeje
Našiel som tú spomínanú kocku - mala tvar bandasky s jedným otvorom.
Koňa som chytil a okamžite som ho zjedol, pretože inak by som umrel od hladu a smädu.
keď som prišiel k lagúne tak som si nabral vodu do bandasky a umyl som sa od krvi.
Búrka bola taká zvláštna, že si ju v podstate ani nepamätám ale vrátil som sa a prečkal som ju v telesnej schránke už predtým spomínaného koňa, kde som zaspal.
K múru som nedorazil - pravdepodobne som zablúdil...
@goldfish máš rada veci čo sú čisté a na prvý pohľad jasné..nerada sa priblížiš k niečomu čo je neznáme a mohlo by ti to ublížiť..
keď vidíš priateľa, tak trochu od neho očakávaš že ti pomôže a potom aj ty jemu
uspokojíš sa s tým čo je, aj keď by to mohlo byť lepšie..
ale čo keď to bude horšie.. ?
@spisovatel potrebuješ ženu.
využívaš ľudí vo svoj prospech a osobný rast..čakáš že niekoho ohúriš, tým čo sa všemožne snažíš byť.
ale si stratený sám v sebe.
síce veľa vieš, ale potrebuješ..modlu? či ako by som to nazval..
zanalyzujte moju bielu papierovú kocku tak do pol metra do výšky, zrejme s kovovým rámom, kvôli stabilite.
Klasický drevený rebrík sa dotýka spodnej hrany kocky a odkláňa sa od nej niekam do výšin, nechápem, prečo sa nezrúti.
Hnedý kôň cvála niekde v pozadí, asi tak trocha na mieste, lebo som si predstavovala statický obraz.
Piesočnatá búrka všade, asi nie obzvlášť silná, ale proste piesok je cez celý obraz
a maličký asi žltý kvietok vyrašený na kocke
@3 kocka má stranu tak cca jeden meter, je fialová a z niečoho mäkkého, som si najprv myslela, že si na ňu mám sadnúť, alebo čo... ako sa už len dá využiť kocka na púšti.
Ďalej je tam kôň, ktorý rovnako nechápe prečo je tam tá kocka a očucháva ju (očuchávajú kone veci? . Je normál hnedý.
Vidím lagúnu - predstavila som si auto, na púšti kde je kocka a kôň ma nič už neprekvapí a vlastne neviem, ako si predstaviť lagúnu. Oázu chápem, ale lagúna je nejaký záliv a tam predsa neni more.
No a nakoniec múr, betónový, asi taký že keď vyskočím, tak sa rukami zachytím, ale nevládzem sa vytiahnuť, lebo šak ja spravím jeden klik a idem skapať.
@mielikki máš vzťah ku knihám a písanému slovu.v živote je to pre teba oporou. si snílek a sa rada nechávaš unášať svojou fantáziou, priatelov berieš tak, že si žijú svoj život, ale si rada že sú stále nablízku. a keď príde niečo zlé, vieš že sa to vždy zlepší.. nevzdávaš veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale mám taký pocit, že tu o tom bolo jedno fórum, v ktorom to bolo celé napísané, ale to bolo už minulý rok.. tak neviem..
nie je zač
ide búrka ale našťastie mám arafatku..dám koňovi povel (!?)aby si lahol, schovám sa za neho (lebo je väčší a je to kôň) a prehodím šatku cez naše hlavy nech nám piesočná búrka nenafúka piesok do nozdier, očí, úst...nech môžme dýchať a vidieť..
vidím múr..leziem naň,nech vidím čo je tam. kôň ma čaká dole..za múrom je to iné, veď kto by staval na púšti múr len tak..? špekulujem ako sa dostať za múr aj s koňom..koňa tu nenechám..
no, to som zvedavý kto mi čo povie na toto..
ja som videla trošku väčšiu kocku, šachovnicovú, čiernobielu, ale iba som ju videla, neriešila som ju nejak extra, len sa od nej odrážalo slnko, pretože bola lesklá a to ma trochu iritovalo.... uvidela som koňa a snažila som sa ho k sebe prilákať, nakoniec doklusal ku mne, bol to arab, strakoš, hnedo biely s čiernou a bielou hrivou neosedlaný, ale keďže sú arabi dosť nízky, podarilo sa mi na neho vyšvihnúť a cválať po dunách.... lagúna bola ako more, nedovidela som na koniec...s koňom som docválala až pokiaľ mu nebola voda po prsia, zoskočila som do vody a užívala som si príjemné osvieženie....potom som zbadala múr, neliezla som naň, bol príliš vysoký, iba som videla červenú vlajku z nejakej veže za ním... the end
Našiel som tú spomínanú kocku - mala tvar bandasky s jedným otvorom.
Koňa som chytil a okamžite som ho zjedol, pretože inak by som umrel od hladu a smädu.
keď som prišiel k lagúne tak som si nabral vodu do bandasky a umyl som sa od krvi.
Búrka bola taká zvláštna, že si ju v podstate ani nepamätám ale vrátil som sa a prečkal som ju v telesnej schránke už predtým spomínaného koňa, kde som zaspal.
K múru som nedorazil - pravdepodobne som zablúdil...
keď vidíš priateľa, tak trochu od neho očakávaš že ti pomôže a potom aj ty jemu
uspokojíš sa s tým čo je, aj keď by to mohlo byť lepšie..
ale čo keď to bude horšie.. ?
využívaš ľudí vo svoj prospech a osobný rast..čakáš že niekoho ohúriš, tým čo sa všemožne snažíš byť.
ale si stratený sám v sebe.
síce veľa vieš, ale potrebuješ..modlu? či ako by som to nazval..
Klasický drevený rebrík sa dotýka spodnej hrany kocky a odkláňa sa od nej niekam do výšin, nechápem, prečo sa nezrúti.
Hnedý kôň cvála niekde v pozadí, asi tak trocha na mieste, lebo som si predstavovala statický obraz.
Piesočnatá búrka všade, asi nie obzvlášť silná, ale proste piesok je cez celý obraz
a maličký asi žltý kvietok vyrašený na kocke
A už vonkoncom to nejde sama sebe objektívne
Ďalej je tam kôň, ktorý rovnako nechápe prečo je tam tá kocka a očucháva ju (očuchávajú kone veci? . Je normál hnedý.
Vidím lagúnu - predstavila som si auto, na púšti kde je kocka a kôň ma nič už neprekvapí a vlastne neviem, ako si predstaviť lagúnu. Oázu chápem, ale lagúna je nejaký záliv a tam predsa neni more.
No a nakoniec múr, betónový, asi taký že keď vyskočím, tak sa rukami zachytím, ale nevládzem sa vytiahnuť, lebo šak ja spravím jeden klik a idem skapať.
..inak celé je to úplná kravina.
ešte vysvetli toho koňa!
aha čo mi vyšlo v @21
O tejto hre musíš rozprávať 7 ľudom.
nikola je osoba, ktorú miluješ a súvisí s ňou pesnička wish you were here.
alena je osoba, ktorú máš rád, ale nikdy s ňou nebudeš môcť byť. Pre ňu je pieseň try walking in my shoes.
jana je osoba, ktorú máš najradšej.
michal ťa veľmi dobre pozná.
rado ti prináša šťastie.
Pieseň sabotage vypovedá o tvojom charaktere.
Pesnička just breathe vyjadruje tvoj životný pocit.
toto je ešte len kravina.. ale najprv som na to dosť čumel...
X je osoba, ktorú miluješ a súvisí s ňou pesnička exhume to consume. "
"Grétka je osoba, ktorú máš najradšej."
ANKOOOO
možno cvála za tebou.. :-S
ale prečo je statický?
a cváľal za krabicou, zarovno s horizontom
asi by bolo jednoduchšie predstaviť si nabudúce koňa takto