Troska mimo, ale napriklad na testy ohladom depresie som po jednom dokumente uplne zmenil nazor. A je jedno ci je ten test u psychologa, na nete alebo hocikde inde... :-S
@antifunebracka depresia existuje ale dnes ti uz predpisu lieky aj na to ked sa v spolocnosti citis utiahnuty, alebo ked sa raz za cas citis psychicky zle- vsetko je to pre cloveka uplne normalna vec, vsetci sa obcas tak citia a na to netreba lieky. To je len priklad..Je tam toho ovela viac a kazdy nech si utvori nazor sam. Netreba nieco zavrhnut ked ani neviem co v tom dokumente je Kto chce nech si pozre, kto nie nenutim ho. A to ze lieky na depky su sprostost som vedel aj pred pozretim dokumentu, pricinu depresie treba hladat niekde inde a nie utlmovat ju liekmi
@tenario vidis a presne s tvojou poslednou vetou nesuhlasim, pretoze je neskutocne hnusna a necitliva antidepresiva dodavaju tvojmu mozgu chybajuce latky, ktore v depresii neprodukuje, napr. serotonin a oxytocin atd atd... vdaka tomu sa po case zacnes citit lepsie a mozes ich vysadit. iste, kazdy clovek ma inu psychiku, niekomu pomaha zacat sportovat, niekomu najst si kamaratov ci lasku, ale stale je velmi velka skupina ludi, ktorym zaberu len lieky - a prave tych tvoje posledna veta podcenuje, akoby si oni sami mohli zato, ze trpia, pretoze sa, podla teba, "dopuju" liekmi. povedz to niekomu, pre koho su lieky jediny sposob, ako dokaze s depresiou zit. akurat mu ju prehlbis, lebo bude mat pocit, ze on neni dost dobry, aby sa s nou vyrovnal bez chemie, cize prosim ta negeneralizuj a nedavaj tu hentake pseudokumenty.
iste, v USA to napr. casto s liekmi velice prehanaju a predpisuju ich neraz zbytocne a v konskych davkach, ale to uz je iny problem, ktory pre nase konciny neplati
@antifunebracka Sam mam depresie uz roky takze ver ze ludi ktori maju depku vobec nepodcenujem a uplne chapem, ze su mozno aj nevedomi v tom aky dopad moze mat to ze siahnu po tychto liekoch...Da sa s tym bojovat aj inak a vobec nepotrebuje k tomu lieky, o tom ma nepresvedcis a nie len preto lebo som si pozrel ten "pseudodokument" A to co pises o liekoch je len vec ktoru tiez niekto povedal alebo napisal, co ked to je hlupost hm?? Preco myslis ze prave ten tvoj nazor je spravny...Nebudem sa tu dohadovat a je mi uplne jedno co si myslis ty alebo hocikto iny, ja mam na to svoj nazor. Bojujem s depkou ze tak ze idem do prirody, obcas cvicim a citam motivacne knihy, venujem sa konicku, to utisuje moju slabu psychiku...
Kazdy jeden clovek ci uz ma silnu depresiu alebo slabsiu si vie najst aj iny sposob ako s nou bojovat a nie liekmi. Tot vsetko k tomu a koncim debatu. Pekny vecer
@tenario zas zovseobecnujes. tebe zabral tvoj sposob, super, tesim sa s tebou. ale na zaklade coho si myslis, ze to pomoze kazdemu, to fakt netusim. mas nejake rodinne zazemie, nejake fobie, obavy, nejaky druh psychiky, ale aj nejake silne stranky atd atd, ktore 35681651 inych ludi mat nemusi a preto im tvoj sposob nezabere. obcas pomozu IBA lieky a za tym si stojim. pekny vecer taktiez
@antifunebracka nevravim ze zabral to nie je take jednoduche kym sa clovek z toho dostane ale tym som chcel povedat ze sa da bojovat aj inym sposobom ako si nasadit lieky. Vobec nechcem poukazovat na seba a svoje riesenia, jedine co som tym chcel povedat je ze lieky na depresiu cloveka nevyliecia, treba si usporiadat mysel, pripadne zmenit spobob myslenia a uhol pohladu
@tenario Bože môj, depresia je choroba ako každá iná, chýbajú alebo je nadbytok nejakých látok hlavne v mozgu, v krvi, v organizme - všetko to vplýva nejako. A keď vieš tieto hladiny upraviť liekmi, prečo nie, prečo nedať tým ľuďom šancu na normálny život.
Hovoríš o tom, ako sa ľuďom predpisujú psychofarmaká keď sú utiahnutí v spoločnosti - to je ich voľba, že idú k psychiatrovi a podajú mu informácie, na základe ktorých pokladá za vhodné im nasadiť lieky.
Nie všetko je chyba farmabiznisu, ako by ste poniektorí asi chceli
@nepodstatne ano idu ku psychiatrovi, pretoze mu doveruju ako odbornikovi, nevedia ze mozno vobec nie su chori(alebo ze sa tato porucha da liecit aj inak) a on by im mal vysvetlit ze veci nemusia byt az take zle a nie hned im nasadit lieky. Ano je to ich volba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» tracker.cztorrent.net/torrent/psychot...
Troska mimo, ale napriklad na testy ohladom depresie som po jednom dokumente uplne zmenil nazor. A je jedno ci je ten test u psychologa, na nete alebo hocikde inde... :-S
@8 presne to idem urobiť, utvoriť si názor (to som zvedavá..)
iste, v USA to napr. casto s liekmi velice prehanaju a predpisuju ich neraz zbytocne a v konskych davkach, ale to uz je iny problem, ktory pre nase konciny neplati
Kazdy jeden clovek ci uz ma silnu depresiu alebo slabsiu si vie najst aj iny sposob ako s nou bojovat a nie liekmi. Tot vsetko k tomu a koncim debatu. Pekny vecer
este tolko k tomu
Hovoríš o tom, ako sa ľuďom predpisujú psychofarmaká keď sú utiahnutí v spoločnosti - to je ich voľba, že idú k psychiatrovi a podajú mu informácie, na základe ktorých pokladá za vhodné im nasadiť lieky.
Nie všetko je chyba farmabiznisu, ako by ste poniektorí asi chceli
Nebozekuj, kazdy moze mat svoj nazor