Pubertslatinocelny, ktoreho tolki lubite, potrebuje pomoc od ludi, ktori maju kontakt s obyvatelmi Spojeneho Kralovstva
Ahojte sladki birdzadzi.
Potrebujem strasnu laskavost od vas, hoci, zial, len od niektorych. Aj ja by som si prial, aby ste vsetci splnali podmienky na poskytnutie pomoci, ale co sa da robit.
K veci: Ak mate akychkolvek znamych, co su OBCANMI
@smichi nestojim o respekt, nestojim o styl! potrebujem UK respondentov keby som ich mohol vymenit za vsetko tajne cislo a ist aj 200 000 do minusu, tak by som to bral!
@tomas vidis aka vyzva? nemas dakych znamych v britanii? ak mas, pomoz mi a potom ma zbav tajneho cisla, pochovaj ma!
@frflos neadminuj mi Pubiho !!! On je právoplatný člen BZ a on aj keby písal ešte väčšie somariny, tak má tu právo byť Lebo sa veľa nadrel, aby sa mohol dostať do stavu, kedy môže písať somariny a neohrozí to jeho rytiersku česť a slávu .
kamo ale...hastings! Naozaj mi nepomozes? Sice ak je to daky len taky poslabsi kamarat, tak to by bolo asi moc ponatahovane (myslim to, ze cim viac ludi a cim menej vrucne vztahy medzi nimi, tym horsi vysledok ..
Dobre, tak si s tym dobrym kamosom dajte analny sex
Ved aha posles mu link, on ho posle dalsim ludom, ja budem stastny, napisem ti basnicku! Obaja spravite dobry skutok! Vies aky dobry? Ani si to nevies predstavit, co to pre mna znamena, keby si vedel, nevahas! Naozaj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@tomas vidis aka vyzva? nemas dakych znamych v britanii? ak mas, pomoz mi a potom ma zbav tajneho cisla, pochovaj ma!
Írsko, obyčajné Írsko
a to neviem nic o tom, ze som v takom stave
kamo ale...hastings! Naozaj mi nepomozes? Sice ak je to daky len taky poslabsi kamarat, tak to by bolo asi moc ponatahovane (myslim to, ze cim viac ludi a cim menej vrucne vztahy medzi nimi, tym horsi vysledok ..
za analny sex jedine!
on je dobry kamos..mal som za nim ist brigadovat.. ale.. nechce sa mi samemu a neoplati sa to na kratku dobu =D
Dobre, tak si s tym dobrym kamosom dajte analny sex
Ved aha posles mu link, on ho posle dalsim ludom, ja budem stastny, napisem ti basnicku! Obaja spravite dobry skutok! Vies aky dobry? Ani si to nevies predstavit, co to pre mna znamena, keby si vedel, nevahas! Naozaj!
škoda, že ti neviem pomôcť...
Ale môžem ti zohnať mail na kráľovnú, chceš?
@v3nty diky, idem mu napisat