Zosumarizované vyjadrenie zo stránky orangu : "Zadajte svoje telefónne číslo a opíšte kód z obrázka. Overovacia smska pre vydanie vášho PUK kódu vám príde na mobil."
A ako si mam do riti, tu smsku pozrieť a ako ju mam prijať, ak si mobil bez toho P
@0mega1 - jediná možnosť? Musím ísť do pobočky a tam ? Musím čakať na pracovné dni a hodinu, kedy budú robiť? Fajn, tento prípad nie je až tak súrny aby som nevedela počkať, ale čo ak je to niekedy skutočne súrne. Majú to teda perfektne vymyslene tí oranžoví ľudia, fakt
@emuliankaa mne sa pred tromi mesiacmi stalo, ze som si zablokovala SIM a kedze v orange mi powedali, ze musi prist rodic tak mi dali t.c. doma som zavolala a dali mi PUK kod, potom vo fakture som zaplatila za jeho vyziadanie okolo 4€
@emulienkaa toto som uz tiež raz riešila, moja mamča si blokla kartu omylom a tiež som sa nad tým neskutočne rozčuľovala! Navyše, ja som t.mobile a teda sa mi ani nedalo dovolať na Orange zákaznícku linku, no všetkých Bohov som pospomínala a je to podľa mňa dosť debilne vymyslené, že musíš čakať napríklad celý weekend kvôli tomu, pôjdeš do predajne, kde ti ten PUK kód dajú až za poplatok myslím že 3 eurá, čo je dosť blbé, lebo keď si ešte k tomu verný zákazník a máš u nich dosť vysoký paušál, mal by si byť vo výhode. No opak je pravdou. A na zákazníckej linke ti ho tiež len tak nedajú, vyžiadajú si od teba tvoje údaje a povedia, že ak to chceš mať rýchlejšie, máš ísť na pobočku Orange-u, alebo ti to oni pošlú POŠTOU!!! ...no debilita celý Orange!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@emuliankaa mne sa pred tromi mesiacmi stalo, ze som si zablokovala SIM a kedze v orange mi powedali, ze musi prist rodic tak mi dali t.c. doma som zavolala a dali mi PUK kod, potom vo fakture som zaplatila za jeho vyziadanie okolo 4€