noo akoze ahoj...mam velky problem pukaju mi zuby. a to tak ze sa vratia do povodnej polohy a ja ich zubamy zas odtlacim na druhu stranu a oni puknu...myslite ze sa rozkyvaju a vypadnu?
To je kyvanie zubov, kup si pastu Lakalut (cerveny), kym minies celu tubu, malo by to prejst. Pripadne este aj ustna voda, dobra je napriklad aj Meridol. Ale treba to riesit, lebo je pravdepodobne, ze by sa to casom zhorsovalo.
Mne sa to stalo po vytahovani nervov, ze sa mi zacal kyvat vedlajsi zub, ale ta pasta pomohla
Musím len strašne silno ťahať vzduch do seba...so zavretými ústami...neviem ako by som sa mala správne vyjadriť, potom sa mi zuby mierne vykrivia (ešte viac, než sú pôvodne ) a znova sa dajú do predošlej polohy. Nerobím to často, takže asi to nemá nejaký extrémny dopad na môj chrup.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mne sa to stalo po vytahovani nervov, ze sa mi zacal kyvat vedlajsi zub, ale ta pasta pomohla
FB SKUPINA tu:
» www.facebook.com/home.php#/group...
Musím len strašne silno ťahať vzduch do seba...so zavretými ústami...neviem ako by som sa mala správne vyjadriť, potom sa mi zuby mierne vykrivia (ešte viac, než sú pôvodne ) a znova sa dajú do predošlej polohy. Nerobím to často, takže asi to nemá nejaký extrémny dopad na môj chrup.