co si myslite co sa vam zda lepsie?...mne sa zdalo pulp fiction dost nudne a pri blaznivych strelach som sa dost zasmial...tuto diskusiu pisem z toho dovodu ze mnoho ludi ma presne opacny nazor a hovoria ze pulp fiction ma inteligentny humor a bla bla
Pulp fiction som este nevidela, ale urcite chcem kuknut, uz sa na to dlhsie chystam. A blazve strely, ak je to to co si myslim, tak to je poriadna kravina, tiez neznasam presne tento typ humoru.
ooooo mne sa zdalo pulp fiction dost nudne a vobec to neberem ako niaky lepsi film...tuto anketu som vytvoril preto lebo sa hadam s jednou osobou presne o tychto dvoch filmoch a som zvedavy aj na ostatnych nazory ohladne tochto filmu
porovnavat Pulp fiction a Blaznive strely je jednoducho blbe... Strely su jedna somarina, plna jednoducheho a nelogickeho humoru... Pulp fiction je klasika. Je to vobec prvy film svojho druhu, kde Tarantino ukazal svoju genialitu. Tento film sa neda porovnavat s nicim a zapisal sa vo svete filmu VELKYMI zlatymi pismenami... Ten film som videl aspon milion krat a stale ma bavi a stale ho mam rad Hlavne svojimi perfektnymi hlaskami... a vobec neje NUDNY!!!!!!
Jednoducho Blaznive strely nemaju na ziaden film svojou debilitou. Sice to neje taka rakovina ako Disaster movie, ale je to blbost... a Leslie Nielsen je strasne trapny herec...
Samozrejme, že sa to nedá porovnávať. Ale aj tých niekoľko komediálnych prvkov, čo je v Pulp Ficiton, prebije celú minutáž nekonečných, po sebe nasledujúich gagov Bláznivých striel.
Ten kto vymyslel porovnavat tieto dva filmy je evidentne blbec. Tieto dva filmy sa porovnat nedaju. Pulp je proste klasika, a strely su komedia s plytkym dejom. To je tak obrovsky rozdiel, ze tieto filmy sa nedaju porovnat v ziadnom bode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Naked gun je cisto parodia, ktora dostava este vacsi zmysel ked si videl Police Squad serial a vela americkych filmov
Pulp Fiction, by som radil proste k drame, neda sa jednoznacne povedat, ze je to cisto komedia
Jednoducho Blaznive strely nemaju na ziaden film svojou debilitou. Sice to neje taka rakovina ako Disaster movie, ale je to blbost... a Leslie Nielsen je strasne trapny herec...