Zdravím Vás dievčatá aj chalani, čo si myslíte o novom trende Bubble butt jeans » www.bestform.sk/nebbia-bubble-b... ide o lacnejsiu verziu značky freddy. Páčia sa Vám takéto nohavice na babách?
Zatiaľ som videla tieto nohavice len na fit-ženách, čiže neviem či to má zmysel,keď má žena vypracovanú riť z cvičenia. Chcela by som ich vidieť na nejakom plochom zadku alebo xxl zadku, že či by to pomohlo inak tá cena za originál je brutálna, nechápem kto to kúpi..btw na aliexprese stoja okolo 30 eur
Akoze, skusala som si Levi'sky s pushup efektom a vobec mi ocividne takyto typ nohavic nesedi a ani na obrazku to nie je pre mna az tak, ehm, vabne...ale nech si kazdy nosi co chce.
@kikki No ja som v nich videla jednu tucnucku a vyzeralo to hrozne, este aj mamka to komentovala, ze: "Ta ta by ich radsej nemala nosit, jej robia este horsi zadok ako ma. "
Mam tie freddy..stali cca 100 eur.ako vyzeram v nich dobre.ale tak mam fajn postavu takze tam nie je co pokazit..ale ta kvalita jak keby som kupila leginy u cinanana.vyzeraju cele zhrckatene,zatial ich mam len 2 tyzdne som zvedava kolko vydrzia, kazdopadne za tie prachy neodpoveda kvalita ani zdaleka
@jojala radsej nech si na tie zadky pocvicia...niekedy naozaj zasnem co predavaji u nas ako keby to naozaj bolo take popularne a luxusne vo svete ako trbielky na teplakoch....toto je moda pre lacne zlatokopky lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a hej, mám v nich dobrý zadok.
pekne zadky vyzeraju inak ako tieto