@zizisko vies, je rozdiel rozlisovat ci citat blogy, casak ( ktory si mozes vsimnut, ze tam som tiez aktivny ) a ci len aktualizovat statusy
ak sa ti chce citat blogy nech sa paci. nemam chut citat blogy plnych "depiek"
a nie to 13 rocnej zasranej dievciny, ktora ma vela reci za pocitacom do omnoho starsich chalanov. len by som rad videl, ci by si skusala niekomu nieco do oci povedat starsiemu nazivo, ci ti ten druhy nestreli facku taku, ze sa hned spamatas
@majqqqo Vieš čo je zaujímavé? Normálne sa ťa niečo pýtam a hneď urážaš....
Ja neviem či máš nejaké komplexy a v tvojom okolí ti nadávajú do deciek,ale ja ťa mám v paži...Nechápem čo tu ty riešiš! A nemajú tu všetci 13...
Kto vraví že máš čítať moje blogy? Kto vraví že mám reči do starších chalanov?
Teda aspoň z mojej strany to boli obyčajné otázky...Neviem prečo si to pochopil zle,alebo chceš len za každú cenu vytvárať konflikty...
A čo sa týka toho,čo by som urobila na živo,povedala by som čo chcem...A čo sa týka facky,myslím,že nie každý by dal facku mladšiemu dievčaťu (ak ty áno,blahoželám,vytvorila som si o tebe ďalší skvelý názor ) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
väčšinou sa mi nechce vypíbať to, čo mám ja pustené
malokedy
- ak ju poznám a nepáči sa mi, nepustím, ak páči, tak pustím
- ak ju nepoznám, tak si ju pustím na chvíľu a ak sa mi páči, tak začnem čítať a ak nepáči, tak vypnem a čítam tak
Alebo len píšeš statusy typu: Idem srať...
@majqqqo
aký priateľsky rozhovor
ak sa ti chce citat blogy nech sa paci. nemam chut citat blogy plnych "depiek"
a nie to 13 rocnej zasranej dievciny, ktora ma vela reci za pocitacom do omnoho starsich chalanov. len by som rad videl, ci by si skusala niekomu nieco do oci povedat starsiemu nazivo, ci ti ten druhy nestreli facku taku, ze sa hned spamatas
Ja neviem či máš nejaké komplexy a v tvojom okolí ti nadávajú do deciek,ale ja ťa mám v paži...Nechápem čo tu ty riešiš! A nemajú tu všetci 13...
Kto vraví že máš čítať moje blogy? Kto vraví že mám reči do starších chalanov?
Teda aspoň z mojej strany to boli obyčajné otázky...Neviem prečo si to pochopil zle,alebo chceš len za každú cenu vytvárať konflikty...
A čo sa týka toho,čo by som urobila na živo,povedala by som čo chcem...A čo sa týka facky,myslím,že nie každý by dal facku mladšiemu dievčaťu (ak ty áno,blahoželám,vytvorila som si o tebe ďalší skvelý názor ) ...
Písal si o 13 ročnej zasranej dievčine... To hovorí samo za seba
necham ta v tom