nejde mi spustit qip,teda spusti sa ale nepripoji ma...pise ze mam staru verziu a chce aktualizovat ale nic viac...ziadne ze ako,kde...co mam robit?ach ludia...pomozte
a inac, qip mava niekedy problem-ze rate limit exceeded, ale to asi nie je tvoj problem...skus sa prihlasit neskor a ak to vobec nepojde, tak stiahni na www.qip.ru tu ich novu verziu
@pawlo nooo v skratke, ze moje heslo nekoresponduje s cislom konta.. a ako icq6 som si teraz z nudze stiahla..a nepomylila som si heslo, bo toto mi ide
Hajzlíci ICQčkoví ... ja mám dojem že zablokovali qip alebo čo !! tiež mi to píše stiahnuť si novú verziu (mám najnovšiu) takže neviem čím by to mohlo byť neva až to do pár dní nepôjde idem na infium a je
Pre priaznivcov QIP mám dobrú správu, ruskí profíci už stihli vydať záplatu, takže sťahujte už fungujúce QIPko z adresy » download.qip.ru/qip8070.exe...
Na stránku qipu sa dostať neviem (tipujem že teraz všetci tú stránku otvárajú aby nemuseli pozerať na hlášku že si majú aktualizovať qip takže ich server to nezvláda) ale s nadšením som zistila že mi funguje aspoň trillian. Nie je to práve najúžasnejšia voľba, ale lepšie než icq 6...
@pawlo ty si na tom nebol nahodou prihlaseny cley den vkuse? ja som bola 8 hod na qipe, potom som sa odhlasila a potom mi uz neslo sa prihlasit pred chvilou...
ĽUDIA VEĎ VÁM VRAVÍM ŽE PREJDITE JA JABBERA A BUDE PO VŠETKÝCH PROBLÉMOCH - JABBER JE OVEĽA SPOĽAHLIVEJŠÍ AKO ICQ PROTOKOL A HLAVNE NEOBSAHUJE TOĽKO ZÁLUDNOSTÍ AKO ICQ - TIE NEŠIFROVANÉ HESLÁ A SPRÁVY VO MNE VYVLÁVAJÚ HROZU - A TO NEPOČÍTAM ŽE ICQ VÁS MOŽE ZAŽALOVAŤ ZA TO ŽE POUŹÍVATE NEDOVOLENÉHO KLIENTA!!!!
omg jj jebnuty qip ziadna verzia mi nesla...stiahol som si miranda ale ta je divna chcel som skopirovat databazu z icq a naskocilo mi ze ho mam zapnut zapol som ho a nic...pls ak mate niekto mirandu poradte mi dikes
človek sa konečne rozhodne, že nechce to poondiate ICQ6, prejde na QIP a aj ten protestuje... strašné čo sa tu deje mne to neide tiež... asi fakt prejdem na ten Jabber... ďakujem
NEUVERITELNE. TU SA ZAOBERATE ZE PRECO NEJDE QIP, TA RUSKA PICOVINA, NAMIESTO TOHO ABY STE SI STIAHLI MIRANDU. TA PODPORUJE AJ JABBER, MA NEOBMEDZENE MNOZSTVO PLUGINOV, JE STABILNA, NEZERIE PAMAT...MIRANDA=SAMPION MOJHO SRDCA...
WWW.MIRANDA-IM.ORG ALEBO DO GOOOOOOGLU MIRANDA PACK...MIRANDA PACKY SU UZ DOPREDU VYLADENE BALICKY S PLUGINAMI... SMRT ICQ, SMRT QIPU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale radím ti radšej prejdi na jabbera!!!
Možno bude chyba v tom že ICQ protokol nedovoluje používanie iných programov ako icq 6.0 aj mi písal nejaký bot nech nepoužívam qipko
Kladiem to , skusim zajtra
a najlepsie je, ze mi ani icq6 nejde, cize stahujem ho cele odznovu...kruci fix
snad ma admini teraz nespindaju za propagovanie ineho serveru a snad vam vsetkym ktorych prekvapil QIP pomozem
» www.ulozisko.sk/66997/qipinfium...
Miranda:
» www.stahuj.centrum.cz/komunikace/inst... [hledano]=miranda&g[oz]=0.7.7
Pri používaní novšej verzii qipu by nemalo zatail dojst k blokovaniu.
Doporučujem však použivať MSN alebo Jabber
už len čakám kedy spoplatnia icqčko :p
WWW.MIRANDA-IM.ORG ALEBO DO GOOOOOOGLU MIRANDA PACK...MIRANDA PACKY SU UZ DOPREDU VYLADENE BALICKY S PLUGINAMI... SMRT ICQ, SMRT QIPU