Rad by som vedel čo najviac skúseností a postrehov o Austrálii
Rád by som sa v dohľadnej dobe odsťahoval do austrálie a začal nový život, jedná sa mi o štúdium a prácu vo vzájomnom prepojení, nájde sa niekto kto v austrálii žil, pracoval alebo je len dobre informovaný a rád by sa podelil/a o skúsenosti ďakujem pr
@soreljulien Oco vravel že v Australii mozes kludne prist do neakeho šoping obchodu v teplakoch a ludia tam na teba nepozeraju ako na zjavenie ako je tomu tak u nas . Zevraj su tam aj omnoho lepsi ludia ako tu u nas .
A ja neviem pokial mas rad more slnko teplo tak je pre teba asi australia tym pravym . Da sa tam lahsie najst praca ako tu u nas .
Hovorí sa tam po anglicky, je to jediný štát, ktorý je zároveň kontinent a je tam kurva veľa hadov.....a kurevsky teplo...a ešte kurevskejšie je to ďaľeko....
ďakujem púšťam sa do čítania oslovuje ma hlavne to že v austrálii včelárenie je omnoho výhodnejšie ako na sovensku približne 5 násobné množstvo medu v priemere ako na slovensku vďaka klíme a podmienkam pre rast rastlín a to mi celkom vyhovuje a ako štúdium by bolo pre mńa vhodné poľnohospodárstvo ktorému som sa venoval a ďalej turizmus ktorému sa venujem aj v praxi teraz vzhľadom na to že v austrálii sú aj strediská lyžiarske a je to dosť rarita tam vidieť niekoho učiť snowboarding a lyžovanie
Zije tam kdejaka haved, co ked sa budes opalovat na plazi ta zozere a ked nie toto tak vo vode si na tebe pochuti zralok, pripadne ked pojdes autom ti do cesty skoci kengura ale ta ustipne smrtelne jedovaty had. Je tam velka suchota, vela poziarov.. Ja by som tam radsej nesiel, je to velmi nebezpecne!
ale ve´d aj na slovensku máme finančné žraloky čo spapajú všetko a nemusí to byť ani vo vode a taktiež tu do cesty autom skáču uniformovaní tak zlé to byť nemôže
@soreljulien a nebol by lepší Nový Zéland ? Ten je podľa mňa bezpečnejší, čo sa prostredia týka.....
Ako aj mne sa páči Austrália a viem si to predstaviť ako dovolenku, ale bývať nikdy ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A ja neviem pokial mas rad more slnko teplo tak je pre teba asi australia tym pravym . Da sa tam lahsie najst praca ako tu u nas .
Ako aj mne sa páči Austrália a viem si to predstaviť ako dovolenku, ale bývať nikdy ......