Rozhodujem sa medzi týmito dvoma školami. Som z Ba a je pre mňa výhodné tu zostať, mám tu všetko, čo mám rada a potrebujem k životu, lepšie sa tu dá nájsť práca, lepšie kultúrne možnosti. Odbor kulturologia by ma bavil na študovanie a celkom si viem preds
szia,tak urcite si vyber marketing. jednak,na kulturologiu do nr sa very easy dostanes,na marketing sa hlasi cca 700 a 100 beru.pokial nie si z gympla,tak bye bye
kulturologiu tu nevyuzijes,iba v zahranici.s tym budes nezamestnana.a ked marketing vystudujes,mozes ist pokojne aj do galerii,lebo marketing tam aj umenie patri.hoci skor do reklamy sa dostanes,ako vymyslat slogany a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
kulturologiu tu nevyuzijes,iba v zahranici.s tym budes nezamestnana.a ked marketing vystudujes,mozes ist pokojne aj do galerii,lebo marketing tam aj umenie patri.hoci skor do reklamy sa dostanes,ako vymyslat slogany a pod.