samu seba fotiť dokážem ,ale nemám rada ked mňa iný fotia . a v PC mám svojich fotiek mm cez možno 2000 (ale to sú aj také tie "nezverejniteľné fotky ) ? v koši 1000 (nerátam webkamerové fotky
málo sa fotím, ale to preto, že sa momentálne nekamarátim s nikým kto by sa chcel fotiť. a keď si pozerám staré fotky sa strašne na nich obdivujem a zabijem kopu času, takže je asi dobre, že ich teraz veľa nemám.
Milujem to neviem to zaprieť...aj keď nemám o svojom vzhľade vysokú mienku, proste druhí mi povedali, že si všimli, ako sa rada fotím, keď videli niekoho fotiť ma...
milujem sa fotiť, mám milion svojich fotiek a najlepšie ked mám pár nových fotiek aj každý den. a irituje ma, ked niekde som a nikomu sa nechce fotiť ma
anooo ale zas nie take ze sama o zrkadlo miliontristosestdesiat fotiek, ale proste mam rada ked mam na vsetko nejaku spomienku aj ked z casu na cas chyti ma aj nalada ze idem sa fotit sama
dva,tri roky späť som mala každý týžden aj 10-15 nových fotiek potom mi nejak kleslo sebavedomie a fotím sa raz za čas keď sa cítim pekná...ale keď ma fotí niekto iný to neľúbíím
ani nie, lebo keď viem, že ma fotia, tie fotky mi potom prídu také umelé...najlepšie nečakané zábery, proste prirodzené kde sa nesnažím tváriť normálne
sama sa fotím..no neviem, či rada ale tie fotky sú ešte zverejniteľné.. ale neznášam keď ma fotí niekto iný..proste držať pózu kým si nastaví foťák, zaostrí a všetky tie veci okolo...je mi to trápne a nepríjemné
Sama seba nefotím vôbec. Neviem jednoducho pochopiť prečo z toho vznikol taký trend na internete. Ale inak nemám nejaký extra problém s fotením. Ak je nejaká udalosť a niekto chce skupinovú foto, tak v pohode. Ale raz potrebovala kamarátka spoločnú foto so mnou pre rodinu, keď odchádzala do Ameriky. Proste "a teraz TU stoj a ideme sa odfotiť, aj keď sa nič zaujímavé nedeje a kľudne by som mohla vybrať z fotiek, ktoré mám" ...takéto ja ee. Skoro ma zabila vtedy
Seba rada pofotim milion fotiek a z toho vymazem všetky a ostanú mi asi tri Ale keď už ma má niekto iný fotiť tak to nie na takých fotkách vyzerám podla mna hrozne a fuj
Ešte neznášam ked má niekto fotky na ktorých som ja a ja som ich nevidela fuuuu !
nemám rada, keď ma fotí niekto iný, pretože vyzerám na fotkách otrasne. keď sa odfotím sama, tak to vyzerá 100x lepšie, pretože viem, z akej strany som fotogenická a tak.. preto neznášam momentky a fotky v značne spoločenskej únave
ako kedy .. vacsinou to neznasam (najma tie blbe momentky, na ktore maju talent skoro vsetci) .. ale ak je to vylet a s polovickou .. take fotky oblubujem .. a ako uz bolo spomenute, radsej sa fotim, ak sa v danu chvilu citim pekna
ako kedy. kedysi som sa rada fotila a dost casto potom som z toho chvalabohu vyrastla. a ked uz tak sa radsej fotim sama, a nemam rada ked ma foti niekto iny, klasika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale samú seba nefotím, to sa proste nedá...
samu seba fotiť dokážem ,ale nemám rada ked mňa iný fotia . a v PC mám svojich fotiek mm cez možno 2000 (ale to sú aj také tie "nezverejniteľné fotky ) ? v koši 1000 (nerátam webkamerové fotky
praveze ma to strasne hneva, lebo ked vyzeram dobre a chcem sa zvecnit tak vyzeram na kazdej fotke ako kkt
a najhoršie je, keď niekto odfotí momentku a nechce mi ukázať, ako tam vyzerám nočná mora
ako ked ma niekto odfoti to este v pohode to tolerujem , ale sam seba to nie, si myslim ze na kazdej fotke vyzeram uplne hrozne :/
nemám žiadne svoje fotky
Ešte neznášam ked má niekto fotky na ktorých som ja a ja som ich nevidela fuuuu !
a úplne najhoršie je, keď mi tú fotku ukáže, zistím že na nej vyzerám tak debilne ako nikdy a on ju nechce ani vymazať, za to by som vraždila
a nemám rada ked ma niekto foti najmä moj priatel ktorý si mysli že je vtipbé odfotit ma v nejakej divnej polohe a dat mi to ako pozadie...