Povedzme, že tlak okolia. A áno, viem, že som samostatne mysliaca osoba, ktorú nemusí zaujímať názor iných.
Neviem, podľa mňa opaľovanie len ničí pokožku a privádza rakovinu kože, pričom ja mám znamienok hojne hojne, plus už aj vyrezané jedno, hoci milujem slnko. Ja radšej tieň a knihu
inak neviem či tí čo sa slnia každý deň dobrovoľne tušia, aké nebezpečenstvá to už vlastne aj teraz prináša. v starobe budú vyzerať dosť zvráskavene a pod. a celkovo je to nebezpečné pri takejto aktivite Slnka aké je posledné roky. nemám to rád.
ja chodim do solarka zajtra idem, ale na zenach sa mi paci ak ma krasne bielu, cistu , vonavu pokozku, hladku , prijemnu na dotyk , ,prijemnu pre oko , jak ja milujem plestnut po zadku na ktorom ostane cerveny odtlacok mojej ruky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Som biel alebo červená, nič medzi tým.
Neviem, podľa mňa opaľovanie len ničí pokožku a privádza rakovinu kože, pričom ja mám znamienok hojne hojne, plus už aj vyrezané jedno, hoci milujem slnko. Ja radšej tieň a knihu
Ale ešte sa jej to nepodarilo
ale ležať len tak na slnku sa mi nechce ! nevydržím dlho
jedine keď ma opáli tak niekde na kúpalisku , tak sa dá ešte
Ale inak ma veľmi nebaví sa vypekať na slnku.
takže kto sa opaľuje je zdravší....:p