Akože. Ja si rada píšem na nete s novými ľudmi, ale je ťažké nájsť niekoho s kým nájdem spoločnú reč a nezabalím to po pár správach. Preto som rada, že som tu! našla min. jednu osobu ktorá je super, vyhovuje mi a rada s ňou komunikujem.
rada sa zoznamujem na nete, ale už je to pomaly bieda, ešte pred takými tromi rokmi som takmer každý deň našla niekoho, s kým som sa vedela baviť aj niekoľko hodín denne... teraz som rada, keď sa objaví raz za pol roka niekto...
v reálnom živote sa len ťažko zoznamujem, tak mám radšej tento
Ked ide iba o písanie cez net tak v pohode...ale stretnuť sa potom to je už iné Ale kedže už som sa takto stretla cez net a bolo to v pohode tak si myslím že by som to znova prežila
NIE NIE a NIE! .... Okrem suchých informácii mi to nedáva skoro nič.
Výhoda môže byť iba v kvantite alebo v tom, že spoznám človiečika, ktorého by som inak nespoznal (lebo je z podunajskej nížiny napr. )....ale pri zrovnaní so všetkými krásami realu, je to nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale niekomu je lepsie cez internet tak podla mna 50:50...
tak tak
v reálnom živote sa len ťažko zoznamujem, tak mám radšej tento
Výhoda môže byť iba v kvantite alebo v tom, že spoznám človiečika, ktorého by som inak nespoznal (lebo je z podunajskej nížiny napr. )....ale pri zrovnaní so všetkými krásami realu, je to nič.