objednavam rada, potom nie som az tak rada, ked to pride, lebo to nie je uplne zhodne s fotkami a vzdy pohorim na tom, ze mam do korejskych samodrziek prilis siroke nohy :´( ale ked su pekne a za 2 dolare NO NEKUP TO
odkedy som objavila ebay tak tak stále niečo pozerám, ale našťastie mám v sebe pud sebazáchovy, aby som si neobjednala všetko, čo chcem ale tak, pár šiat mi už prišlo odtiaľ, som spokojná.. ale nikdy neobjednávam nič drahšie ako 20 dolárov.. pre istotu
a cez net väčšinou ešte objednávam knihy, darčeky a nejaké tričká, ak nájdem niekde pekné..
Cez net objednávam väčšinou iba knihy a také veci, čo sa nedá pokaziť Čo sa týka oblečenia, tak som radšej, keď si to môžem odskúšať... ešte také tenisky...
PayPal našťastie nemám (inak by som aj nocovala pred poštou a predávala sa za desať eur) a okrem eBayu neviem o individuálnych eshopoch, odkiaľ by bolo rozumné poštovné na SVK (len z Poľska by ma vyšlo cez 25 € o__________O).
A väčšinou si objedávam doplnky, do oblečenia nie som ochotná toľko investovať, odkedy sú čistejšie second handy na každej ulici dva.
na moju postavu tazko daco zozeniem, takze dobre sa mi objednava z jedneho obchodu, skoda, ze je drahy. uvadza miery, tak sa mi paci, ze nemusim chodit do kabinky. najlepsie na tom je, ze prichadzam do minimalneho styku s ludmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a cez net väčšinou ešte objednávam knihy, darčeky a nejaké tričká, ak nájdem niekde pekné..
ale väčšinou chodím do kamenných obchodov..
Iba v jednom pripade som kupil zo zahranicia ale to slo o The Mountain tricka, boli tam vyhodnejsie
A väčšinou si objedávam doplnky, do oblečenia nie som ochotná toľko investovať, odkedy sú čistejšie second handy na každej ulici dva.