Keby mi prišiel späť podpísaný autogram, ktorý som posielala na začiatku októbra Asi by som sa zjančila totálne A ešte ak by ma prijali na University of York
nejaku malú rádsoť lebo aj tie su doležité treba si uživať maličkostí naprikllád teraz taka pusa od priatelky , cítit jej vonu , len tak ležať prinej prehrnať sa jej vo vlasoch , a vnímať ju všetkými zmyslami , mať hlavu opantanú len nou nou a nou
Potesilo by ma keby som vedel, ze si ma niekto skutocne vazi,,,, ako vela ludi sa tak tvari ale este nikdy som nemal ten pocit , ze mi niekto absolutne doveruje alebo ze by bol schopny pre mna urobit aj nieco, co nezapada do beznych kamaratskych vypomoci (co by som samozrejme nikdy nezneuzil) ale proste mat taky pocit.... to by ma potesilo asi najviac teraz
Inak nemam nic konkretne po com by som tuzil som spokojny s tym ako sa moj zivot vyvija.
Mat pracu, zmysel zivota.... co viac si clovek moze priat. A myslim si, ze momentalne presne tam smerujem.
Mna by momentalne najviac potesilo, keby su uz parlamentne volby a henta chamrad komunisticka skonci niekde v uralovych baniach.. A samozrejme verejna poprava sudruha fikulasa a jeho poskoka robka Ka., to by bola ceresnicka na torte..
mňa by urobilo radosť už len to aby budúci mesiac nebol podobný tomuto a štastný v prípade určitej veci ale ta sa už nikdy v živote nesplníííí ............
mna potesia aj uplne malickosti...momentalne ma asi najviac potesi kazda spravena skuska ..dneska som napr. urobila na prvy pokus statistiku na Acko a cely den je moj face asi takyto ...ale v blizsej buducnosti by mi urcitei urobilo radost, keby som si nasla na leto nejaku brigadu s dobrym zarobkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ešte chvíľu žiť nie sama
Inak nemam nic konkretne po com by som tuzil som spokojny s tym ako sa moj zivot vyvija.
Mat pracu, zmysel zivota.... co viac si clovek moze priat. A myslim si, ze momentalne presne tam smerujem.