môj krásny zelený eco ohrievač vzduchu mi dnes urobil takú radosť yay! ako snáď ešte nič. a ešte plavky by mi strašne urobili radosť, ale najväčšia veľkosť (XL) mi bola krátka. to ste vedeli, že so 170 cm pravdepodobne ani nemôžem byť plavec, lebo na mňa nie sú plavky? pche.
Ja som šťastný človek aj keď si kúpim sveter zo sekača
Materiálne veci vedia spraviť človeka šťastným ale je to také umelé šťastie. Rýchlo vyprchá a nedá dlhodobý pocit šťastia.
Najviac asi taký chlupatý plyšák, ktorého som si uchmatla pred dvoma rokmi a on je úplne super ňuň chutný. :happy: Lebo vždy keď naňho pozriem, zlepší mi náladu, fakt. Hoci niekedy mi ten jeho nonstop vysmiaty ksichtík ide na nervy.
Najviac sa vytešujem z notebooku a mobilu. No a ešte z letenky ak sa aj to počíta
Ešte milujem svoju posteľ, je fakt nádherná, pekná, dobrá, milujem ju
Mňa len notebook potešil v poslednej dobe lebo konečne nemusím pisať poznámky do zošita, len otvoríš word a pišeš, na akejkoľvek prednaške ... takže tak.. inak z ničoho
mne robí radosť nový mobil lebo ešte som vo fáze že sa teším každej veci ktorú na ňom objavím a ktorá mi na starom mobile chýbala. A ešte tablet lebo odkedy ho mám sa nemusím trepať s ntbkom z miestnosti do miestnosti a sú dni kedy ntbk ani nezapnem
moja posteľ, vankúš, periny, notebook, moja horúca sprcha, sluchátka, foťák, ...ježiš... ja mám rada všetko, čo mám okrem niektorých nezmyselných kúskov oblečenia, ktoré mi vadia, keď ich vidím v skrini, ale nemám odvahu ich vyhodiť
@h8u máš prehľad! no nepáči sa mi to až toľko ako Marekovi okrem toho, ja nemám čo robiť v podnebnom pásme kde sú také zimy, vo všeobecnosti by som sa najradšej odlifrovala niekam na Kanárske
hmm keď som dostala nový mobil tak som bola happy happy,
potom kabelka z desigualu
hocijaké iné úžasné časti oblečenia
nové topánky
plyšový veľký stitch
zajačie uší a tak a ešte aj keď som si kupovala moju druhú gitaru tak ma tešila moooc, vlastne aj tá prvá a ešte koblihovač!
asi žiadne. niektoré knihy a užitočné vecičky vo mne vyvolávajú nejaký sentiment, ale radosťou by som to nenazval. tú mávam z rôznych uvedomení, zážitkov a vzťahov.
Z oblecenia, kozmetiky a z postele vyssie spomenutej a este z mojej penazenky a moja bizuteria a topanky a este priateľovo auto lebo ma vozi, ked obcas potrebujem
moja menčestrovka a bráchov bajk, aj keď nie je môj, ale vlastne chodím len ja naň, takže neoficiálne je môj a kombo VOX, čo som si len teraz kúpil a samozrejme počítač
knihy
knihy
knihy
externé disky, obsahujúce kopisko filmov a seriálov a hudby
a fotiek
sviečky...
vianočné svetielka
rúra na pečenie, rôzne doplnky a pomôcky na pečenie
ráta sa aj jedlo? lebo aj jedlo
šatky a šále *_*
ach
blbé fórum, mne všetko robí radosť
ale to neznamená že bez toho nemôžem žiť
len mi to robí radosť
ale nežijem pre to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
nedávno blúzka, lebo sa mi začala páčiť ešte väčšmi
a tak, sem tam niečo..
Materiálne veci vedia spraviť človeka šťastným ale je to také umelé šťastie. Rýchlo vyprchá a nedá dlhodobý pocit šťastia.
Ešte milujem svoju posteľ, je fakt nádherná, pekná, dobrá, milujem ju
kníšky, šaty, bicykel, kabát, ntbk., ..
alu-strieška z lexanu nad schody a vchod
@h8u máš prehľad! no nepáči sa mi to až toľko ako Marekovi okrem toho, ja nemám čo robiť v podnebnom pásme kde sú také zimy, vo všeobecnosti by som sa najradšej odlifrovala niekam na Kanárske
Internet je materialna vec ci to je jak laska ze ju proste mas ale neda sa chytit?
potom kabelka z desigualu
hocijaké iné úžasné časti oblečenia
nové topánky
plyšový veľký stitch
zajačie uší a tak a ešte aj keď som si kupovala moju druhú gitaru tak ma tešila moooc, vlastne aj tá prvá a ešte koblihovač!
Chcem sa ako @34 tešiť z košiel, ale potrebujem schopnú birdzáčku, ktorá so mnou pôjde na nákup
oblečenie celkovo, aj doplnky.
Krása mi robí radosť.
Veci spojené s obľúbenými aktivitami.
Aktivity mi robia radosť
Ntb+mobil potrebujem, ale nejak zvlášť ma to nenadchýna.
JEDLOOO ♥ (aj ked je to krátkodobá materiálna vec)
vlastne hocičo voňavé
náhrdelníky a cetky a kamienky na šnúrkach a takéto veci
knihyyyy
knihy
knihy
externé disky, obsahujúce kopisko filmov a seriálov a hudby
a fotiek
sviečky...
vianočné svetielka
rúra na pečenie, rôzne doplnky a pomôcky na pečenie
ráta sa aj jedlo? lebo aj jedlo
šatky a šále *_*