V piatok by som mala mať v škole diskusiu na tému: Čo spôsobuje mladému človekovi radosť. Tak by ma dosť zaujímalo čo v poslednej dobe alebo len tak všeobecne dokáže vás potešiť?... darčeky, keď si dokážete nájsť chvíľu a byť s priateľmi,...? Vďaka za pom
no mňa teší jediná vec a to keď si pustím rýchlu hudbu na plné pecky v aute a idem 90tkou cez mesto. ale tiež je to len chvílková radosť, kým nevystúpim z auta, prípadne kým sa nezabijem.
Cokolvek sladke, nieco pekne sa seba, hocijaka drobnostka ...co sa tyka materialnych veci...
a z tych nematerialnych... ked som niekde s kamaratmi a fakt sa dobre zabavame, aj ked sa vacsinou len rozpravame, ale myslim ze to je to hlavne... ked sa smejeme a je nam fajn
totálne kraviny, maličkosti,vlastné myšlienkové konštrukcie, nad ktorými sa musím povaviť a skonštatovať, že je očividné, že som ešte stále nedospela a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
dlhodobu radost by mi mohol sposobit jedine vztah s jednou osobou a s dlhodobou radostou som sa uz davno rozlucila
z veľa vecí sa teším...
ked mozem do zblbnutia surfovat po nete
ked sa maju moji blizki dobre
ked sa mi vydari kolac
mna potesi aj mile slovo, alebo aj dve......
a z tych nematerialnych... ked som niekde s kamaratmi a fakt sa dobre zabavame, aj ked sa vacsinou len rozpravame, ale myslim ze to je to hlavne... ked sa smejeme a je nam fajn
ale ked vseobecne tak urcite nie hmotne veci,nie že by ma netesili,ale nie su pre mna az take dolezite
viem sa potešiť uplnym malickostiam ako usmev či pisanie si s nejakym clovekom
2.nové oblečenie
3.šialená party po ktorej sa ráno nezobudím s pocitom viny "no dpč čo sa včera stalo?!"