Ahojtee.. Vedeli by ste mi pomocť? Neviem na akú strednú školu alebo do gymnázia. čo by bolo lepšie? Na vysvedščení som mala 1-tky, 2-ky.. Nejeká škola alebo gymnázium ktorá je zameraná na : Biologiu,Fyziku,Chemiu,Dejepis,Zemepis.. ( Keby ste niečo vedel
Ak si vyberieš gymnázium, počítaj s tým, že po jeho skončení nemáš nič, musíš ísť hneď na výšku. Ja som si vybrala odbornú a som rada. Na gymnáziu by som sa učila kvantum vedomostí, ktoré v živote nevyužijem.
Máš ešte dosť času na premyslenie. Ak plánuješ výšku, tak jednoznačne gymnázium.
Aj podľa širšieho okruhu predmetov, ktoré si napísala, by som volila na tvojom mieste gymnázium.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A na ten široký rozsah záujmu, ktorý si uviedla, sa podľa mňa hodí jedine gymnázium. A aké, to by som sa už zariadil podľa miesta bydliska.
Máš ešte dosť času na premyslenie. Ak plánuješ výšku, tak jednoznačne gymnázium.
Aj podľa širšieho okruhu predmetov, ktoré si napísala, by som volila na tvojom mieste gymnázium.